Jump to content
BulForum.com

Продавам AQUALAND Клубни карти

Recommended Posts

Клубна карта АКВАЛЕНД ви дава право на 40% намаление от входа на аквапарка който от 12лв. става 7лв., както и 20% намаление на Боулинга в АКВАЛЕНД.

За да бъде валидна картата е необходимо поне веднъж в месеца притежателят й да играе в боулинг залата.

Цена: 17 лв. / 1 бр.

тел. за връзка: 0895347233

Редно е да споменеш че тази карта е само за ученици, тоест ако отиде голям човек няма да мине като за ученик, а и също така важат месец и половина ;)

Редно е да споменеш че тази карта е само за ученици, тоест ако отиде голям човек няма да мине като за ученик, а и също така важат месец и половина ;)

В подзаглавието съм го споменал това нещо.. както и другото което си казал..

Поздрави :)

Виж . Извинявай много , но познавах хора който работят там . Едното момиче беше касиерка и тази карта можеш да си е закупиш ако отидеш на плаж и платиш 5 лева от горе(12 за вход и 5 лева за картата) и ти дават тази карта ... А ти и искаш 17 лева . Моля ти се ... Сега дай е за 5 лева или нещо от този род . Не се прави на много голям играч . Картата важи за СТУДЕНТИ и УЧЕНИЦИ .

Едит: ами честито на печелившите ...

Нищо лично, но няма какво да гледаме кой кого познава там защото повярвай ми.. просто не е нужно. А колкото до картите заминаха - така, че поздрави.

Може да се затвори темата ;)

2те карти за 16 лв. ,повече няма да смъквам , щото няма накъде ! :wacko:

Мисля ,че са на далавера ,ама ... ги искате за без пари :angry:

припомням : 40 % от цената на входа на Aqvalend - демек входа става 7 лв.

20 % от боулинга в комплекса

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...