Jump to content
BulForum.com

Купувам: Охладител от серията

Recommended Posts

Без значение за кой сокет е, важното е да е цял, здрав и работещ :P, като цена мога да предоложа 15лв за ALCU(за колкото бях продал моя на 5 месеца, но сега ми трябва пак) и естествено повече за CU, стига да има предложения.

Ако до утре до обяд не се намери вотра ръка залманче отивам да си взема нов от магазина, @DVDRW се отказа(вчерашна уговорка, минали неща ;)) да ми продаде неговия, първо за 10 после за 15лв. съдейки по това, че не ми вдига телефона, явно си има негови причини, жалко че не ги сподели с мен и ме остави в неведение.

П.П.

Интересувам се и от други добри охладители подходящи за LGA775 от сотра на Freezer 7 втора ръка.

Телефон за връзка: 0886/392384 - Живко, обадете се или пратете смс с вашия номер и оферта за да ви се обадя ако нямам достъп до интернет(което ще бъде от 20:20 - 11:30).

Закупен е чисто нов "Frezer 7", благодаря на @smsdeliverer и на @koliotzepenicata за помоща в избора на охладител.

Темата е за затваряне.

Живко, това, което сме говорили извън форума, не виждам какво общо има?! Първо, не съм писал в темата ти, не съм ти предлагал нищо ТУК нито на ЛС. Както и да е.. Цената не е била първо 10, а после 20 лева, а ти казах цена между 10 и 15 лева, което е нещо съвсем различно. Телефона не съм го вдигал по други причини, които не мисля, че трябва да споделям с теб. Честито за охладителя.

поздрави.

Писах ти тук на лс за телефона ти, тогава ми отговори уж имахме сигурна уговорка и ти даде думата си, но за явно толкова струва тя или просто ти е такова отношението спрямо мен не искам и да ми обясняваш и сам мога да си направя преценката.

Добре че кокала е точен и му върнах планката за CNPS7000, който ти обеща 1 ден преди да пусна обявата, като първия път(в рейса) много ясно си спомням, че каза "към 10-тина лв". но като ме замота след това си помислих, че му искаш повече пари и за това те питах пак каква е цената и ти каза м/у 10 и 15, като аз директно предложих 15лв, даже дойдох до твоя офис на кркака в големите жеги и уж имахме "сигурна" уговорка за 7 - 7:30pm в която каза, че си сериозен. Аз изчаках търпеливо да се обадиш както предложи, но не го направи, дори не си вдигаше телефона, както и преди да дойда до работата ти, аз много мразя такави неща поне да ми беше казал няма да ти го дам охладителя, не мога и не искам, мисля да си го запазя а ти "ни всет ни кост", поне да беше писал един ЛС да се уточним вместо да беше поствал тук !

EDIT:

Като се върна назад в времето си спомняь как пак така уж щеше да ми даваш един Vf700-alcu и в последния момент се отказа, но тогава поне си каза мъжката "не мога да ти го дам ще ми трябва", вече си имам обеца на ухото и знам ;).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...