Jump to content
BulForum.com

Buy: дъно

Recommended Posts

Та значи купувам дъно, може и 2-ра употреба, но там е работата, че не знам какво точно ми трябва. Мога да си дам конфигурацията, ако можете да ме ориентирате по нея какво ще ми свърши работа:

Nvidia GeForce 6600 GT 256mb 128 bits; 512 RAM DDR II; Intel Pentium 4 3200 MHz; HDD Samsung 250 Gb. Помня, че имаше опоменато нещо за Foxconn, но не съм сигурен дали това е за процесора или дъното. Ако може някой, който НАИСТИНА разбира от тези неща, да ме ориентира поне към правилна насока, какво по-точно ще ми свърши работа.

Мерси!

Като чета в темата ти, явно не си наясно какво точно ти трябва.

Най-добре е да се консултираш с фирмата (лицето) от което си взел компютъра и да ти помогне, ако не с ново (старо) дъно, то поне да ти каже какво всъщност дъно ти трябва за да може да ти момогне някой от форума.

Ами аз точно това питам, предполагам че няма да е 1 определен модел дъно, просто какво може да работи добре с тази конфигурация, единствената ми претенция е да има много и всякакви слотове, защото смятам да го кипря, но новите дъна всички имат, така че това не е кой знае какъв показател.

Като съдя по поста ти - трябва ти съно s.775 с PCI-Express и за DDRII.

Имам перфектно дъно за теб: Gigabyte 8N-SLI rev.1.1 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Mother...lName=GA-8N-SLI

Дъното е без забележки + кабели и планка.

Поддържа всичко на Интел без Core 2 DUO, но поддържа 1066 шина .

Дъното е SLI, както се вижда от линка има ЛАН 1000, 4 x Serial ATA II connector (Bandwidth 3.0Gb/s)

2 x UDMA ATA 133/100/66 Bus Master IDE connectors

1 x FDD connector; 10 x USB 2.0/1.1 connectors ;3 x cooling fan pin headers

1 x S/P-DIF input pin header

7.1 канален Realtek ALC850 AC'97 Audio Codec

Гаранция няма, но аз давам 7дни money back.

Цена 105Лв.

Дъното е висок клас, като сегашните му еквиваленти са на цени около и над 200Лв.

Като съдя по поста ти - трябва ти съно s.775 с PCI-Express и за DDRII.

Имам перфектно дъно за теб: Gigabyte 8N-SLI rev.1.1 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Mother...lName=GA-8N-SLI

Дъното е без забележки + кабели и планка.

Поддържа всичко на Интел без Core 2 DUO, но поддържа 1066 шина .

Дъното е SLI, както се вижда от линка има ЛАН 1000, 4 x Serial ATA II connector (Bandwidth 3.0Gb/s)

2 x UDMA ATA 133/100/66 Bus Master IDE connectors

1 x FDD connector; 10 x USB 2.0/1.1 connectors ;3 x cooling fan pin headers

1 x S/P-DIF input pin header

7.1 канален Realtek ALC850 AC'97 Audio Codec

Гаранция няма, но аз давам 7дни money back.

Цена 105Лв.

Дъното е висок клас, като сегашните му еквиваленти са на цени около и над 200Лв.

Ами добре, разчитам на твоята преценка, ако можеш само да ми оставиш някакъв номер на РМ и до няколко дни ще се свържа с теб.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...