Jump to content
BulForum.com

Добре бе хора


Movies

Recommended Posts

Защо ми променяте торентите (имената) . Какво значение има като съм написал [DVDRip] дали ще бъде neptune , aXXo , XviD , DIVX , DiAMON , и разни др глупости. DVD-ти си е ДВД :angry1

Link to comment
Share on other sites

Има значение-защото всяка release група си е изградила определено име сред scene общността и за някои хора това в показател дали да свалят определен торент.

Link to comment
Share on other sites

Movies не ми дреме дали си от София, село Шипочене Самоковско или от Лондон - Форумът си има Правила, тракерът също, ако не знаеш къде са - ще ти ги кажа, но още една тема от този сорт с някакви тъпи заглавия да пуснеш и ще те пратя преждевременно на море, пък ти там си пиши и говори каквото искаш.

 

Научи се да се изразяваш като хората и престани с глупавите си теми да занимаваш всичките потребители тук. Не си първият нито последният с глупави заглавия и с желание за спам, просто сега е времето да се коригираш.

 

А да и да ти кажа само...

3. Отправянето на заплахи (вкл. и чрез системата за лични съобщения) е недопустимо.

Това ти го пускам, за да не стават недоразумения и още нещо това че съм комплексар и фашист съм ги чувал, ако ще ме трогваш, направиго със софийският си финес пък и може нещо ново да ми драснеш, което не съм чувал.

 

С пожелания за приятно четене на Правилата... остани със здраве.

 

Успехи!

 

P.S. А да забравих - темата ти е затворена, защото си нарушил ето тази точка:

9. Заглавието на темата трябва точно и ясно да указва на участниците нейната цел и връзка. Ценете както своето време, така и това на останалите участници, и го пестете. Теми от сорта на "помощ" или "help" се трият без обяснение; същото се отнася и за теми като "ave shto ne staa taka", "ave pisna mi veche" — подобни заглавия показват от една страна ниско ниво на култура, а от друга не дават никаква представа за какво става дума в темата.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...