Jump to content
BulForum.com

Ford Fiesta Ghia 1.1i 1992 Продавам

Recommended Posts

Продавам Ford Fiesta Ghia 1992г. , с по-добрия интериор , централно заключване + багажник , люк , ел. стъкла , син металик .

1.1mi мотор 50 или 55 кс , незнам точно , с 5 скорости

Преди няколко месеца съм сменил гумите , преди месец сложих газова уредба за 320лв с 25л. бутилка , нови чистаяки БОШ , Нови свещи БОШ.

Куил съм я миналата година Август месец и от тогава имам 30 000км. през които съм сменил само задни накладки (беше с оригиналните , което ме кара да мисля че километража е превъртан само един път) и гарнитурата на капака на двигателя (не на главата , а само на капака).Колата е в доста добро техническо състояние и спокойно готова за дълъг път.Много нисък разход на гориво - бензин или газ.

Козметични дефекти отвън , но това е нормално за кола на тези години.

Колата е отлична за парите си и е в състояние в което само се качваш и караш.

Цена - по договаряне , но бъдете реалисти , без предложения от сорта на 800лв. , 1300лв. Бих отговорил само на сериозни и наистина заинтересовани хора

0878666954

151fs515534_th.jpg 151fs515639_th.jpg 151fs515839_th.jpg 151fs515919_th.jpg

Ех да беше с 4 врати...

Сподели колко е разхода на газ, грубо поне

С две е , ама големи :)

Ами бутилката е 25л. , но ми казаха че не събира 25 а около 22л.-23л. , та с пълна бутилка минах около 400км.

На бензин харчи 4-4.5 на 100км. - мирише го :)

Не искам да ставам груб , но дай ориентировачна цена , че идеоти има много и ще спамят много . И ако може дай по голяма снимка вътре таблото . Напукано има ли по него ? Касетовофа гледам , че е Сони Експлоуд(май) и влиза ли в цената ? Колко говорителя има в колата ? Газовата бутилка българска ли е и нова ли си я зимал ? Всичко е платено за тази година предполагам :) :zzz

Не искам да ставам груб , но дай ориентировачна цена , че идеоти има много и ще спамят много . И ако може дай по голяма снимка вътре таблото . Напукано има ли по него ? Касетовофа гледам , че е Сони Експлоуд(май) и влиза ли в цената ? Колко говорителя има в колата ? Газовата бутилка българска ли е и нова ли си я зимал ? Всичко е платено за тази година предполагам :) :zzz

Благодаря , това наистина са важни неща , които съм пропуснал.

По таблото няма напукано , днес видях една Фиеста 2.0i - XR ли как се водеха тия спортните , мойто е същото.Интериора също е единтичен.С оборотомер.

Касетофона е Sony X-POLD , CD/Mp3 , 2x40W.В колата има 4 фабрични говорителя , които свирят доста доволно , в багажника има 2х10'' басове , 2х среди и 2х високи.

Бутилката незнам къде е правена , но газовата е сложена преди 15 дена и мога да го докажа с паспорта и.

Платено е всичко , застраховката е до края на годината , прегледа до ноември или октомври.Данъка и е 6лв.

За по-голяма снимка съжалявам , но в момента няма да мога.

По повод цената - мога да продам колата както е , мога да я продам без музиката , може без газова , може и без музика и газова , така че цената ще варира естествено.

Естествено , няма да крия че колата има и забележки и аз много добре го знам , но също така знам , че е напълно нормално за тези години.Този модел Фиести бяха отлични преди 15 години.Но като цяло , колата е палиш и тръгваш - нисък разход на гориво , ефтина поддръжка и ниски такси...

Това е за сега , ако някой иска още инфо , да пише или да се обади и да дойде да я види.

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...