Jump to content
BulForum.com

pomognete


robev87

Recommended Posts

ne moga da svalqm ot torenta vijte kakvo mi pi6e(NE GO 4ETETE CQLOTO PROSTO HVARLETE EDNO OKO):

 

 

 

1. За всички потребителски груби без изключение: Поради проблемите, които са следствие от въвеждането на динамични IP адреси от някои Интернет доставчици се наложи да въведем нова система за аутентификация, която не изисква съвпадение на IP-то от което сте се логнали за последен път в сайта и IP-то, от което сваляте. Новата система работи чрез passkey, който от ТОЗИ момент се добавя автоматично към всеки торент, който свалите така, че единственото нещо, което трябва да направите е да re-download-нете торент файловете, който сте свалили преди днешната дата тъй като в тях липсва passkey-а, който е нужен за да може да се свържете с тракер

 

SVALI POSLEDNIQ FILM I PAK NE MOGA DA DARPAM.

Link to comment
Share on other sites

хех дежа ву....

Аз пък няма да се хабя ;)

 

[copy/paste]

Има двеста хиляди теми като твоята, трябва да поровиш и да намериш, ама кой да знае, че SEARCH-а е имено за това и че хората от IPB са го сложили неслучайно тук, за да може да се използва и да ни помага.

 

Отделно пък има теми, които са пиннати и в тях се крие също огромно количество информация, която засяга твоят проблем.

 

И на последно място, но не по важност -

 

9. Заглавието на темата трябва точно и ясно да указва на участниците нейната цел и връзка. Ценете както своето време, така и това на останалите участници, и го пестете. Теми от сорта на "помощ" или "help" се трият без обяснение; същото се отнася и за теми като "ave shto ne staa taka", "ave pisna mi veche" — подобни заглавия показват от една страна ниско ниво на култура, а от друга не дават никаква представа за какво става дума в темата.

 

Остани със здраве и успехи.

[/copy/paste]

 

P.S. На теб robev87 само ще добавя - more CAPS παρακαλώ

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...