Jump to content
BulForum.com

Закво немога да свалям??????


thughools

Recommended Posts

Здравейте, имам проблем със downloada.. като пусна нещо в биткомента въобще не тръгва да го сваля..седи си така и чака уж сиид а гледам че има много сиидари на конкретния торент.. + това казах на един авер да пробва същия торент и той го свали а на мен още дори не е почнало :angry1 .. Закво така.. да не е заради тея динамични IP адреси..прочетох там че трябва да свалим отново това което сме сваляли до сега и свалих отново последния филм който бях свалял.. него ми го зареди.. но други не.. Закво така ве народе???? В сайта лие проблема или от моя компютар, и ако е от моя компютар - как да го оправя мама му.. Благодаря предварително..

 

Ааа и друго.. още от първите дни когато warez стана с торенти свалям и сийдвам супер много.. а пък рейтинга на профила ми си седи 0 качено и 0 свалено .. само проблеми с тоя warez деба..

Link to comment
Share on other sites

Има двеста хиляди теми като твоята, трябва да поровиш и да намериш, ама кой да знае, че SEARCH-а е имено за това и че хората от IPB са го сложили неслучайно тук, за да може да се използва и да ни помага.

 

Отделно пък има теми, които са пиннати и в тях се крие също огромно количество информация, която засяга твоят проблем.

 

И на последно място, но не по важност -

 

9. Заглавието на темата трябва точно и ясно да указва на участниците нейната цел и връзка. Ценете както своето време, така и това на останалите участници, и го пестете. Теми от сорта на "помощ" или "help" се трият без обяснение; същото се отнася и за теми като "ave shto ne staa taka", "ave pisna mi veche" — подобни заглавия показват от една страна ниско ниво на култура, а от друга не дават никаква представа за какво става дума в темата.

 

Остани със здраве и успехи.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...