DarkPsy Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Продавам Nokia 8850 телефона е с оригиналният панел от Титан, оригинална Клавиатура, Зарядно, като техническото и външното състояние са перфектни. Цена: 70 лв. Без Бартери!!! ИНФО Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Имам интерес, качи актуални негови снимки за да се види в какво състояние е и дали найстина е с оригиналните капаци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 и аз имам интерес но не и на тая цена , давам 50 веднага Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkPsy Posted June 12, 2007 Author Share Posted June 12, 2007 и аз имам интерес но не и на тая цена , давам 50 веднага Ще кача скоро снимки но за 50 забрави да ти го дам при условие че навсякаде в нета са по 80 а в магазините и по повече, като някой не стават за нищо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 ок , ти си знаеш обаче забрави пък аз да ти дам повече от 50 за модел 99та.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkPsy Posted June 13, 2007 Author Share Posted June 13, 2007 Ето и снимките съжалявам за качеството Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 Ето и снимките съжалявам за качеството има ли му нещо на дисплея? или е от снимката Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkPsy Posted June 14, 2007 Author Share Posted June 14, 2007 има ли му нещо на дисплея?или е от снимката Абсолютно нищо му няма когато го снимах бях под едно дърво това е отражението на листата. Дисплея е перфектен Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkPsy Posted June 15, 2007 Author Share Posted June 15, 2007 Телефона е продаден затворете темата, честито на новият му собственик. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.