Jump to content
BulForum.com

продавам Motorola V3

Recommended Posts

какъв цвят? дай снимки!

е аз пък давам 115 лв. ако ми намериш 2 броя при мойте условия:

2 год. гаранция към реномиран доставчик (Глобул, Мтел,..)

некодиран

неизползван

давай ще спечелиш 30 лв. за нула време !!!

така че ако нямаш пари недей да спамиш темата

цената е 165 лв. при описаните условия и не подлежи на пазарлък като твоя.

Добре бе пич, как може да искаш 165 кинта след като в Globul го продават за 149 лв с карта както ти казваш. В тоя форум няма глупаци, които да ти дадат тая цена. Плюс това, макар и с гаранция твоя телефон се води втора употреба.

Братле, какво ми показваш обява от декември месец? Цената на телефоните пада с дни, а ти ме караш да гледам няква обява от преди половин година. Явно не искаш да го продаваш тоя телефон след като си му лепнал такава висока цена. Отвори сайта на Глобул и си направи справка за тоя телефон, защото се излагаш с тая цена.

Братле, какво ми показваш обява от декември месец? Цената на телефоните пада с дни, а ти ме караш да гледам няква обява от преди половин година. Явно не искаш да го продаваш тоя телефон след като си му лепнал такава висока цена. Отвори сайта на Глобул и си направи справка за тоя телефон, защото се излагаш с тая цена.

Гледам колегата е дал линк към моя обява.

Обявата може да е от декември, но след не е затворена темата значи е актуална ;)

Ти винаги може да си вземеш от Глобул моторолата, но да забравяме че там модела е V3, а модела който аз продавам е Black Limited Edition, а той върви по скъпо ;)

Не са много , цената си е супер...

И в ГлоБул не е 149лв.

По тая логика в Германия ги дават без пари на договор...Ае да ти го подари тогава.

Цената си е нормална , даже хубава за нов телефон с две години гаранция...

Абе хора, вие или не можете да четете или се правите на ударени.Тоя телефон струва 149 лв. с програмата Globul Smart Group, а колкото до цената му в Германия, мога само да кажа, че там, след като сключиш договор с даден мобилен оператор, телефона ти е безплатен. (зависи от абонаментния план). Така че се научете да четете и спрете да пишете глупости след като не сте запознати.

http://globul.bg/bg/globul.price.list.html

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...