Jump to content
BulForum.com

Гарантиран достъп за бизнес потребители...


Recommended Posts

Въпроса е за гарантиран достъп по наета линия или оптика за корпоративни клиенти - минимум 2048 - има ли хора ползващи такова нещо, от кой доставчик, какви са отзивите им за качеството на услугата и т.н. и т.н. и т.н.

Link to comment
Share on other sites

Ако говорим за Пловдив:

http://www.itdnet.net/

Преди продаваха интернет на Евроком, сега не знам. Не работят с частни клиенти, в смисъл физ. лица, а може и да работят, не знам, но мисля, че цените са им високи за дом. потребители. Аз лично знам за фирма с офиси в София и Пловдив, която обменя големи пакети от данни и е клиент точно на ITD NETWORK.

Link to comment
Share on other sites

Не съм много сигурен дали е това, но на работа ползваме доста добър(уж)интернет на ЕК. Скорости от порядъка на 4МБ/с български и международен, но качеството е както навсякъде с ЕК- вечер постоянно прекъсва ннтернета за по 2-3-5минути и то не веднъж, а през интервали от 10минути. И така кара няколко часа до сутринта.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Аз работя в София в Spectrum NET. За момента като изключим БТК държим второто място по доставка на международен трафик с 11 STM връзки по 155Mbit. И можем да се похвалим с доста сериозни корпоративни клиенти като БУЛБАНК(с над 300 точки в цялата страна) M3 Comunications, Главболгарстрой АД, Ултраком, Дата БГ(от които купихме 2/3ти преди 2 месеца). В Пловдив за съжаление нямаме много голямо развитие. Желаната услуга може да се достави по оптика(наем през Евроком или Ейнджълсофт), Wireless 2.4/5Ghz(по желание на клиента) или наета линия през MAN-а на БТК(стабилно почти колкото оптика). Естествено като всяка добра услуга цената не е ниска, но за сметка на това надежността е 99% гарантирана.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...