Jump to content
BulForum.com

magare

Members
 • Content Count

  101
 • Joined

 • Last visited

About magare

 • Rank
  Член

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Захранването е ново. Пробвано е на машина веднъж, но се оказа, че проблемът е в дъното, а не в захранването. Купено е за 45 лв. и има 2 год. гаранция с касовата бележка. Продавам го за 35. Качвам снимки. За контакти - РМ.
 2. Преди почти 5 години ми монтираха дайкин 18-ка - ето този модел http://v-clima.com/prod.php?id=klimatik-daikin-ftx50gv-rx50gv Помещението ми е ок. 40 кв.м. - хол, преходна и кухня. Основно го ползвам за отопление и досега 4 зими се е справял чудесно, т.е. не се е налагало да включвам допълнително отопление когато стане много студено. Разбира се изложението и дограмата също са много важни.
 3. Много вярно. Аз примерно съм с мобилен на глобул от както изобщо имат такъв и като си помисля колко пари съм им дал навремето, направо ме боли сърцето. Сега съм с на една 5-левова тарифа просто за резерва ако ми изключи основния доставчик и ако пътувам. Като скорост не са мръднали през тези години много. В Пловдив и селата наоколо е ОК, но примерно в Батак изобщо няма 3G, а който се е мъчил да прави нещо през GPRS знае за каква мъка става въпрос. Иначе за достъп до услуги, които не изискват ресурс става.
 4. Дано да не е истина, че хич не искам да си имам работа с тия чалгаджии от Булсата.
 5. Благодаря за инфото. Всъщност не се чувствам прецакан, защото го купих като монитор /от Техномаркет/, а тунера беше един вид екстра. Просто докато четях форума видях, че има и опция с карта директно в ТВ-то за някои модели и се чудех дали за този модел има начин. Ще гледам през NETA, не е толкова страшно.
 6. Привет на всички, Имам ЛСД монитор с вграден ТВ-тунер. Моделът е Samsung 2333, ето и малко информация за него: http://www.samsung.com/ph/consumer/monitor-peripherals-printer/monitor/lcd-monitor/LS23CFUKFV/ZA/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification ТВ-то има слот за карта, но доколкото разбрах от постове в темата, трябва да е някакъв специфичен стандарт, за да мога да ползвам картата, която N3 продават. Това, което пробвах е да настроя ТВ-то без карта, като така могат да се гледат некодираните канали, но не постигнах успех, от което вадя извод, че този монитор/телевизор не п
 7. Сигурно са искали да кажат: надеждни механизми за криптиране на връзката... ама в БТК кой ли ти прави разлика
 8. Абе къде е другата тема за Формулата, Евроком, RTL/TF1 и etc.
×
×
 • Create New...