shtaiga Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 ami tarsia si niakakav evtin djoistik ne mi triabvat niakakvi extri kato vibracia naprimer ili drugi takiva prosto normalen djostik gledah 1 v reset za 5.80 ako vi se namira niakoi takav svirkaite davam ~5-10lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 не знам кое по точно имаш предвид(джойстик или ръчка),но по добре събери пари и си вземи един хубав за около 20лв,не се лъжи да вземаш стар,защото евтините се захабяват лесно и пукясват,работих в метро и ги връщаха много клиентите,ако искаш нещо на що годе цена иди в компютър+,там има разнообразие Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 Za 10 kinta moga ti dam edin joypad...imam go ot baq vreme i ne sum go polzval mnogo. Vsi4ko mu e izrqdno. 6 butona se vodi. Ako te ustroiva ofertata mohe da ti pratq oshti informaciq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted May 11, 2007 Author Share Posted May 11, 2007 не знам кое по точно имаш предвид(джойстик или ръчка),но по добре събери пари и си вземи един хубав за около 20лв,не се лъжи да вземаш стар,защото евтините се захабяват лесно и пукясват,работих в метро и ги връщаха много клиентите,ако искаш нещо на що годе цена иди в компютър+,там има разнообразие ami da ama mi triabva za 1 igra koiato e 6MB i mi triabva samo ot vreme na vreme da cakam dvoina s niakoi inache bih si kupil hubav ako go izpolzvam kakto triabva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.