Jump to content
BulForum.com

Продавам 2 ГБ мемори стик дуо Про

Recommended Posts

Продавам посочената памет за 70 лева. Нова, неразопакована, закупена от Англия и следователно без гаранция. Поддържа се от следните телефони : SE k750i, w810i, w850i, w910i

По повод коментарите, че телефоните лагвали с 2Г карта... съвсем минимално забавяне има при папки с много на брой файлове иначе работи много добре (на к750i). Ако някой има интерес може да изпробва първо моята карта дали ще му лагва с телефона :) За връзка ЛС или пост в темата

принципно мога да ти дам адаптер от "ДУО Про" към "Дуо"

по сайтовете пише, че камерата поддържа мемори стик Дуо. Но не знам какъв ще е резултатът и дали ше си остане със същата бърза скорост, с която работи като "Дуо Про"

за v630 не става - трябва ти от по-новия модел М2, т.е. мемори стик микро

бартери не ме устройват тъй като и аз си имам една такава 2ГБ

@Evrofutbol : И твоят фотоапарат работи с мемори стик про (ако има интерес ще поръчам и такива да ми донесат :) )

mi az pitah za6toto imam interes ima6 li idea 2gb kolko 6e struva?

не знам защо но почти не мога да намеря 2гб мемори стик про. има 1 за 60 лева, не знам дали те устройва, ще продължа да питам за 2Г

• 4 weeks later...
  • 2 months later...

Aми за момента нямам карти за продаване, спряха да ми носят поради ниския интерес... Гледай тук по форума все ще изпадне от някой закупил нов тел и недостигащи му само 512М.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...