PaTRi0Ta Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Търся кимоно,който е тренирал,и спрял или има познат,без инициали по него...юношески или мъжки размер(често да си кажа незнам как се водят ).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Аз имам кимоно.Няам нифа идея как се води,защото бях първи клас като тренирах.Начи някъде около 130-140 санта.Има инициали по него,но нищо не ти пречи да ги разшиеш-ако естествено ти върши работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
agop4o Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 малкия беше 6-7 кл кимоното му стои кажи цена Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted April 26, 2007 Author Share Posted April 26, 2007 Аз имам кимоно.Няам нифа идея как се води,защото бях първи клас като тренирах.Начи някъде около 130-140 санта.Има инициали по него,но нищо не ти пречи да ги разшиеш-ако естествено ти върши работа По вероятно е да съм по-висок от теб! И не си много забавен... И да питам,освен инициалите има ли други разлики в кимонотата за различните спортове,джудо,карате и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 По вероятно е да съм по-висок от теб! И не си много забавен... И да питам,освен инициалите има ли други разлики в кимонотата за различните спортове,джудо,карате и т.н. Огромна разлика има. Всяко БИ има различно ГИ(както ти казваш кимоно). За захваните БИ са по-дебели. За карате са с по-къси ръкави. Но тая тема надали е за раздел купува-продава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Сори за офф-а ама хармониката е доста прав кимоно е ЖЕНСКА народна носия в Япония А екипа който търсиш се нарича ГИ Пример КаратеГИ - Екип за тренировки по Карате и тн. поздрави и сори за офф-а ще видя какви стари имам останали и ще пиша а за каква височина ти трябва ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted April 27, 2007 Author Share Posted April 27, 2007 Сори за офф-а ама хармониката е доста правкимоно е ЖЕНСКА народна носия в Япония А екипа който търсиш се нарича ГИ Пример КаратеГИ - Екип за тренировки по Карате и тн. поздрави и сори за офф-а ще видя какви стари имам останали и ще пиша а за каква височина ти трябва ? 182 съм висок , 73 килограма , виж ако имаш нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
cecka Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 колко asd продаваш кимоното? asd Link to comment Share on other sites More sharing options...
TER Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Имам едно чисто Черно и едно чисто Бяло и двете са без инициали. Когато тренирах имах тези размери за които си писъл по горе. Продавам ти ги и двете ако искаш.С колани Стилът им (ако има стил?!?) е за Шото кан Карате. Пиши ми какви пари си приготвил и ще се договорим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cecka Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 ter davash li bqloto za 10 kinta java script:emoticon('', 'smid_16') Link to comment Share on other sites More sharing options...
TER Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Виж този сайт: http://www.shodanbg.com/products.html Най евтините са от 27лв нагоре. Моето е оригинално и запазено. Обърни внимание,че един анцунг от битака е 18-20лв..А това е кимоно от 100% Памук Давам ти го за 15 лв ако си съгласен пиши ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cecka Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 saglasna stavali za kiokyshin patriota trqbvami za 130-140 santa kolko struva kamen kolko struva kimonoto stava li za kiokyshin? agop4o stava li za kiokyshin davash li go za 10 kinta asd kakvo e pismoto napishi go kato komentar Link to comment Share on other sites More sharing options...
TER Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Не знам дали става за киокошин..като тези на линка дето ти пратих е. В понеделник може да го разгледаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 I az imam edno kimono 4isto novo kupeno e mart mesec ima iniciali na DA DAO oba4e lesno moe si gi maxne6 razmera e gore dolo 175 santa! 4isto novo go zex za 56 lv i ti go prodaam za 20lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cecka Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 тер покажи го Link to comment Share on other sites More sharing options...
cecka Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 ter stava za 15 kinta ter imash li kolani da mi gi dadesh Link to comment Share on other sites More sharing options...
cecka Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 funakoshi trqbva mi za 130-140 samta i do 10 leva i s iniciali Link to comment Share on other sites More sharing options...
policeman Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 имам кимоно бяло на цвят с бял колан, ползвано е в академията на МВР и има пришити знаци по него размер 190, цена 40 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TER Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 Цецке аз бях 1.75 м висок тогава... Кимоното е в Пловдив утре ще го взема и ще ти го снимам,обаче малко не съответства на изискванията ти от 130 см...Съжалявам.. Колан имам ще ти го дам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cecka Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 kakav kolan a daimigo ter davash li kolana kuv cvqt e azd Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 I za bez pari 6te ti dam 1 ekip ama 130-140 santa nema ot kade da namera az sam 170-180 TER kazva6 4e ekipa ti e za Shotokan Karate A ti treniral li si go i ako da - kade ? a dali se poznavame ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cecka Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 ve4e si otkrih kimono :beerchjava script:add_smilie("","smid_30")ug Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 А честито и запомни НЕ Е кимоно Link to comment Share on other sites More sharing options...
TER Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Не съм тренирал в Пловдив и едва ли се познаваме.Занимавах се като ученик около 3 години с това.Успехите са ми скромни така или иначе.Тренирах заради удоволствието да се спортува нищо повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
cecka Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 za kimonoto me izlugaha i oshte tursq za 20 lea za kiokushin kimono za 140 santa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.