Jump to content
BulForum.com

Продавам MB + CPU + SVGA + PSU ATX

Recommended Posts

Продавам

Дъно Compaq / Socket 7 / 3 PCI / 3 ISA / 3 DIMM for SDRAM / SVGA S3 Trio64V2/GX ~ 1-2 MB On-board / 2 USB / 2 PS/2

Процесор Intel Pentium 200 MHz MMX

Захранване ATX Compaq 200W с хубав вентилатор Nidec.

Не стават в нормална кутия. Това дъно работи само с такова (Compaq) захранване.

Цена 8 лв общо за всичко. Всичко работи идеално. Продадено!!!

ако намериш кутия........

ако искаш и да ти добавя сиди, флопи, хард и рам? :angry1

ако може да хване 80-ка хард, идвам да го взимам

дъно Compaq с Pentium III - 500 не може да хване 80 GB, замисли се дали пентиум единица ще успее :)

Цената става 5 лв.

Процесора вече е Intel Pentium - 166 MHz.

CompaqMB.JPG

• 2 weeks later...

Купувам ги. Кажете кога и къде да мина. Само захранването да работи и да е наистина АТХ

едит:

Т.е. ако захранването може да се сложи в АТХ кутия!

Не разбрах от първия Ви пост дали то или дъното не може. Ако е дъното, няма проблем, аз няма да го ползвам, освен за антиквариата ми.

извинявам се за офтопика

дъно Compaq с Pentium III - 500 не може да хване 80 GB, замисли се дали пентиум единица ще успее :)

на бас по един 80gb хард

че ще ти го пусна на п1 :)

Купувам ги. Кажете кога и къде да мина. Само захранването да работи и да е наистина АТХ

едит:

Т.е. ако захранването може да се сложи в АТХ кутия!

Не разбрах от първия Ви пост дали то или дъното не може. Ако е дъното, няма проблем, аз няма да го ползвам, освен за антиквариата ми.

Захранването е АТХ, но не от най-стандартните, а някаква специфична разработка на Compaq. ако го искаш за друго дъно, най-вероятно няма да ти свърши работа. всичките ми координати са в подписа ми.

на бас по един 80gb хард

че ще ти го пусна на п1 :)

ако е и SATA, имаш и още един отгоре :)

няма ли начин да качиш пак стариа 200мхз ( или нещо на повече Мхз) процесор.Иначе имам кутия и мн се замислям да него ли взема.Въпроса остава как ще се тества :)

няма ли начин да качиш пак стариа 200мхз ( или нещо на повече Мхз) процесор.Иначе имам кутия и мн се замислям да него ли взема.Въпроса остава как ще се тества :)

онзи процесор е продаден. аз мога да ти сложа и Pentium MMX-233, но само той отделно струва 8 лв. стига толкова подаръци. засега офертата е със 166 МХц.

тестването ти го правя веднага - закачам монитор, клавиатура, ток, включвам и работи.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...