inherit.hit.bg Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Продавам Дъно Compaq / Socket 7 / 3 PCI / 3 ISA / 3 DIMM for SDRAM / SVGA S3 Trio64V2/GX ~ 1-2 MB On-board / 2 USB / 2 PS/2 Процесор Intel Pentium 200 MHz MMX Захранване ATX Compaq 200W с хубав вентилатор Nidec. Не стават в нормална кутия. Това дъно работи само с такова (Compaq) захранване. Цена 8 лв общо за всичко. Всичко работи идеално. Продадено!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted April 26, 2007 Author Share Posted April 26, 2007 Нова цена 6 лв за всичко!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aurche Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 ако намериш кутия........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted April 27, 2007 Author Share Posted April 27, 2007 ако намериш кутия........ ако искаш и да ти добавя сиди, флопи, хард и рам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aurche Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 ако искаш и да ти добавя сиди, флопи, хард и рам? да може хаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 ако може да хване 80-ка хард, идвам да го взимам Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted May 2, 2007 Author Share Posted May 2, 2007 ако може да хване 80-ка хард, идвам да го взимам дъно Compaq с Pentium III - 500 не може да хване 80 GB, замисли се дали пентиум единица ще успее Цената става 5 лв. Процесора вече е Intel Pentium - 166 MHz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiToMeN Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 Купувам ги. Кажете кога и къде да мина. Само захранването да работи и да е наистина АТХ едит: Т.е. ако захранването може да се сложи в АТХ кутия! Не разбрах от първия Ви пост дали то или дъното не може. Ако е дъното, няма проблем, аз няма да го ползвам, освен за антиквариата ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 извинявам се за офтопика дъно Compaq с Pentium III - 500 не може да хване 80 GB, замисли се дали пентиум единица ще успее на бас по един 80gb хард че ще ти го пусна на п1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted May 14, 2007 Author Share Posted May 14, 2007 Купувам ги. Кажете кога и къде да мина. Само захранването да работи и да е наистина АТХедит: Т.е. ако захранването може да се сложи в АТХ кутия! Не разбрах от първия Ви пост дали то или дъното не може. Ако е дъното, няма проблем, аз няма да го ползвам, освен за антиквариата ми. Захранването е АТХ, но не от най-стандартните, а някаква специфична разработка на Compaq. ако го искаш за друго дъно, най-вероятно няма да ти свърши работа. всичките ми координати са в подписа ми. на бас по един 80gb хардче ще ти го пусна на п1 ако е и SATA, имаш и още един отгоре Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiToMeN Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 Ами за друго дъно го исках, жалко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 няма ли начин да качиш пак стариа 200мхз ( или нещо на повече Мхз) процесор.Иначе имам кутия и мн се замислям да него ли взема.Въпроса остава как ще се тества Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted May 15, 2007 Author Share Posted May 15, 2007 няма ли начин да качиш пак стариа 200мхз ( или нещо на повече Мхз) процесор.Иначе имам кутия и мн се замислям да него ли взема.Въпроса остава как ще се тества онзи процесор е продаден. аз мога да ти сложа и Pentium MMX-233, но само той отделно струва 8 лв. стига толкова подаръци. засега офертата е със 166 МХц. тестването ти го правя веднага - закачам монитор, клавиатура, ток, включвам и работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.