VaSeTy Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 донесоха ми такава фанелка от Англия, но ми е голяма... размера е ХЛ Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaSeTy Posted June 29, 2007 Author Share Posted June 29, 2007 аре бе такава фанела каде ще намерите за толкова пари...... ?! Тц тЦ има си и етикети по нея който показват че е оригинална... купена е от стадион в Англия аре нападайте телефона ми е: 0885244221 Васил Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 Има ли нещо на задната страна?? п.с. между другото пише се фЛанела!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 Има ли нещо на задната страна?? п.с. между другото пише се фЛанела!!!! между другото може да се пише и по двата начина Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaSeTy Posted June 29, 2007 Author Share Posted June 29, 2007 Отзад няма нищо... няма номера и такива работи... отстрани си има знаците, че е оригинална размера е ХЛ пак го казвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaSeTy Posted July 2, 2007 Author Share Posted July 2, 2007 вече е продадена ... може да затворите темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.