Jump to content
BulForum.com

Продавам GSM Siemens SL42 (с МР3)

Recommended Posts

Както писах в заглавието в комплекта са SL42 (сребрист), 32 Mb ММС (за MP3-ки или друга информация), нов кабел за данни (не съм го ползвал никога) и зарядно.

Батерията скоро ще трябва да се сменя, защото с малко разговори кара 2 дена и нещо.

Външно няма много драскотини, единствено задният капак има лек луфт от долната страна и вероятно по тази причина бутончето # изисква малко повече натиск за да включи.

Телефонът си работи перфектно, като го взимах имаше някакви записани МР3-ки, които изтрих понеже ми трябваше място за дълъг запис на диктофона (с празна карта записва 4 часа)....предполагам, че с дата кабела могат да се прехвърлят МР3-ките.

Цена - 19 лв.

Не ми се занимаваше, но ако е необходимо ще го щракна отпред и отзад и ще сложа актуални снимки.

Малък коментар на цената (15 лв.) мога да направя само ако някой дойде до нас (живея в центъра), понеже тези дни нямам никакво време да се разкарвам насам-натам. ;)

Засега го взима Shaq34, който ми писа първи. Ако се откаже - тогава си ти. ;)

Едит: Малка корекция-уточнение...понеже 2-3 месеца не бях го ползвал, сега го включих и въпреки почти пълния индикатор за състоянието на батерията след 1 минута изключи, което е почти сигурен показател за изтощена батерия. Сега го включвам на зарядно, предполагам утре ще може да се пробва спокойно, но явно батерията е на свършване - да се има предвид. ;) Цената си остава 15 лв.

Edit2: Продаден на Shaq34.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...