tedy Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 След ъпгрейд си продавам дъното Info Epox 8RDA3+ Pro socket А / nForce2 Ultra400 / FSB400 / 2 SATA / 2 IDE / Audio / 6 PCI / x8 AGP / Има 3 слота DDR400 с поддръжка до 3 GB RAM. Поддържа до AthlonXP 3400+ според спецификации. Аз съм го ползвал с Barton 3000+ / FSB400. Дъното е ползвано година и 3 месеца. Няма гаранция понеже първото такова, което купих, се оказа дефектно и мина близо година докато разбера че проблемите ми са от него. В края на 2005-та ми зачетоха гаранцията и ми го подмениха с ново. Вентилаторът на чипсета е оригиналния и е въртял около 3 седмици, защото още като ми го подмениха, аз си сложих един мой 'дълбок' вент. който смятах за по-добър. Но накрая се продъни понеже стана на 3г. и сложих оригиналния, който е като нов. Дъното е ползвано почти 24/7 през тази година и съм нямал абсолютно никакви проблеми или сини екрани. Познавачите знаят това дъно. комплект (кабели, мабели..), с кутията. Цена: 70 лв. Продавам и едни слушалки Philips HS520 (ето как изглеждат) Ползвани са съвсем малко, то си личи че са като нови. Просто преди време нещо се запалих по плеъри, даже имам и един CD MP3 плеър, който взех тогава. Свирят мощно като за размера си, и басите са добри. Който реши, да си донесе плеърче или каквото, и при среща да ги пробва. Цена: 15 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulgivan Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 Продавам и едни слушалки Philips HS520 (ето как изглеждат) Ползвани са съвсем малко, то си личи че са като нови. Просто преди време нещо се запалих по плеъри, даже имам и един CD MP3 плеър, който взех тогава. Свирят мощно като за размера си, и басите са добри. Който реши, да си донесе плеърче или каквото, и при среща да ги пробва. Цена: 15 лв. мога да ти дам 10 лв.за слушалките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 16, 2007 Author Share Posted April 16, 2007 мога да ти дам 10 лв.за слушалките. Засега не съм готов да се разделя с тях за 40% от цената им при положение, че с тях съм излизал не повече от 2-3 пъти. Нова цена на дъното: 65 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 19, 2007 Author Share Posted April 19, 2007 Нова цена за дъното: 60лв ЕДИТ: Запазено за 4-5 дни за проявил желание персонаж на Лично . Ако се откаже, с предимство са хората по реда на изявяване на желание на дадената цена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akvinski Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Нова цена за дъното: 60лв ЕДИТ: Запазено за 4-5 дни за проявил желание персонаж на Лично . Ако се откаже, с предимство са хората по реда на изявяване на желание на дадената цена. Ако се откаже го взимам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 Интересувам се от слушалките, давам ти 15 кинта само кажи колко е дълък кабела Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 22, 2007 Author Share Posted April 22, 2007 Дъното е продадено на обявената цена! Останаха слушалките, apo_hd, имам едно предложение за обявената цена, ако човека се откаже, ще те имам предвид, само дето трябва да се свържа с него, че нещо не ми остава време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 27, 2007 Author Share Posted April 27, 2007 И слушалките са продадени, на темата може да й бъде турен катинара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.