Jump to content
BulForum.com

Sell: дъно Epox 8RDA3+ Pro

Recommended Posts

След ъпгрейд си продавам дъното

Info

Epox 8RDA3+ Pro socket А / nForce2 Ultra400 / FSB400 / 2 SATA / 2 IDE / Audio / 6 PCI / x8 AGP /

Има 3 слота DDR400 с поддръжка до 3 GB RAM. Поддържа до AthlonXP 3400+ според спецификации. Аз съм го ползвал с Barton 3000+ / FSB400.

Дъното е ползвано година и 3 месеца. Няма гаранция понеже първото такова, което купих, се оказа дефектно и мина близо година докато разбера че проблемите ми са от него. В края на 2005-та ми зачетоха гаранцията и ми го подмениха с ново. Вентилаторът на чипсета е оригиналния и е въртял около 3 седмици, защото още като ми го подмениха, аз си сложих един мой 'дълбок' вент. който смятах за по-добър. Но накрая се продъни понеже стана на 3г. и сложих оригиналния, който е като нов.

Дъното е ползвано почти 24/7 през тази година и съм нямал абсолютно никакви проблеми или сини екрани.

Познавачите знаят това дъно.

комплект (кабели, мабели..), с кутията.

Цена: 70 лв.

Продавам и едни слушалки Philips HS520 (ето как изглеждат)

Ползвани са съвсем малко, то си личи че са като нови. Просто преди време нещо се запалих по плеъри, даже имам и един CD MP3 плеър, който взех тогава.

Свирят мощно като за размера си, и басите са добри. Който реши, да си донесе плеърче или каквото, и при среща да ги пробва.

Цена: 15 лв.

Продавам и едни слушалки Philips HS520 (ето как изглеждат)

Ползвани са съвсем малко, то си личи че са като нови. Просто преди време нещо се запалих по плеъри, даже имам и един CD MP3 плеър, който взех тогава.

Свирят мощно като за размера си, и басите са добри. Който реши, да си донесе плеърче или каквото, и при среща да ги пробва.

Цена: 15 лв.

мога да ти дам 10 лв.за слушалките.

мога да ти дам 10 лв.за слушалките.

Засега не съм готов да се разделя с тях за 40% от цената им при положение, че с тях съм излизал не повече от 2-3 пъти.

Нова цена на дъното: 65 лв.

Нова цена за дъното: 60лв

ЕДИТ: Запазено за 4-5 дни за проявил желание персонаж на Лично :) .

Ако се откаже, с предимство са хората по реда на изявяване на желание на дадената цена.

Нова цена за дъното: 60лв

ЕДИТ: Запазено за 4-5 дни за проявил желание персонаж на Лично :) .

Ако се откаже, с предимство са хората по реда на изявяване на желание на дадената цена.

Ако се откаже го взимам.

Дъното е продадено на обявената цена!

Останаха слушалките, apo_hd, имам едно предложение за обявената цена, ако човека се откаже, ще те имам предвид, само дето трябва да се свържа с него, че нещо не ми остава време.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...