Jump to content
BulForum.com

Продавам ЛОКИ ТОКИТА

Recommended Posts

2 бр, хващат до 15 мили,22 канала, 142 лични кода на канал..... със зарядни , стойки.... Марката им е UNIDEN GMR 1558-2CK, всичко си им работи.

абе пален комплект, купих си ги за нова година и са с остатъчна гаранция 9 месеца, просто си начесах

крастата с тях.

Купих ги за 90 лева, но сега просто искам да зема някой кинт. тарся им 70 лева , но ако имате смислени предложения заповядайте. На простотии от сорта пич давам ти 20 кинта и ги зимам веднага не се сърдете няма да отговарям.

Имам интерес към тях. Утре ще се прибера до Пловдив и ако може да се видим. Ако ми харесат директно ги взимам без коментар в цената ;). Ако можеш ми изпрати телефона си на ЛС.

2 бр, хващат до 15 мили,22 канала, 142 лични кода на канал..... със зарядни , стойки.... Марката им е UNIDEN GMR 1558-2CK, всичко си им работи.

абе пален комплект, купих си ги за нова година и са с остатъчна гаранция 9 месеца, просто си начесах

крастата с тях.

Купих ги за 90 лева, но сега просто искам да зема някой кинт. тарся им 70 лева , но ако имате смислени предложения заповядайте. На простотии от сорта пич давам ти 20 кинта и ги зимам веднага не се сърдете няма да отговарям.

Ако се откаже netrootbg даи телефон на ЛС аз ще ги взема . :punk

крастата с тях.

Ако случайно netrootbg го купи,напиши адреса на магазина от където си купил локи токитата! :beerchug

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...