Shadow^Dancer Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Интересуват ме чипове памет 32мб или по-големи. Най-вече се интересувам от 512мб ддр400 (16х32мб) и 256мб ддр400 (8х32мб). Може и други, обаче понеже не съм запознат какви разновидности на чипове има, давайте инфо за паметта и ако ме устройва ще се договаряме. Добре е рам паметта да успява да се инициализира от системата но да дава грешки и да е негодна за употреба. Съвсем изтряскани памети също ме интересуват но по-слабо, защото може и нищо здраво да няма да се свали от тях. Искам да спомена специално че паметите не ми трябват за някаква далавера за замяна в сервизи и фирми, както любезно ми беше обяснено че съществува такава практика. Чиповете памет ми трябват за един проект с който се занимавам в свободното си време. Ако някой има рам памет която не работи и иска да се отърве от нея и да получи пари за това да се обажда, цените ще договаряме на ЛС Интересуват ме и видеокарти с дефектирала памет, но не съм запознат при тях как стоят нещата. Ако имате, предлагайте и ще питаме google дали ме устройват Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 брато имам една Geforche 32мбт видео карта леко замазва образа иначе си работи идеално,ти чи чаткаш хавите ако проблема е от рама ти я давам за 5лв. да не си се снабдил и ти с духалка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted March 18, 2007 Author Share Posted March 18, 2007 не съм се сдобил все още, ползвам временно на един познат духалката. друго си е (чистото месо ). иначе твоята карта е с 4 или 8 чипа памет и те са максимум 8мб единия, така че за съжаление не ми върши работа. проблема сигурно ти е от кондензатор или ядро. ако е кондензатор може и да може да се оправи Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuel_jak Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 ddr400 256mb AData 4ipove ADD8608A8A-5C. Две от крачетата са паднали и место 184 пинчета е със 182, предполагам че ако се оправят ще тръгне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted March 19, 2007 Author Share Posted March 19, 2007 как така са паднали, ако е от токов удар почти може да се каже че няма шанс да има нещо по нея здраво. за сега са ми писали няколко човека, все още приемам оферти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slot Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 Имам ена PQI 1 GB - работи , но със сини екрани, колко парици даваш за нея ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted March 22, 2007 Author Share Posted March 22, 2007 приемам още оферти Link to comment Share on other sites More sharing options...
sezo_ Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Имам една 256 МБ ддр на 266 мхз доколкото знам и е изгорял чипа на контролера марката в момента немога да ти кажа има и една видео карта но за нея чак утре мога да дам инфо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiroffff Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 имам видео карта gigabyte със Radeon 9200 чип 128 мб 128 бит значи картата няма проблеми до момента в който не се инсталират драйверите,след това се появяват доста артефакти ако имаш интерес цената ще я измислим Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 Явно при прехвърлянето на форума ми е изчезнал поста, затова пиша пак: мога да предложа СДРАМ - имам 1 бр. 256МВ РС133 (въобще не пали) и няколко х 128МВ РС100/133 - или въобще не палят, или дават грешки на МемТест. Цена - 1 лв./ бр. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 V-Data 512 DDR 400. В DOS всичко е шест, ама влезе ли в Windows - рестартира. Подробности на РМ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abatt doom Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 Предлагам изгоряла памет Corsair XMS3200 TWINX1024-3200C2 , едната от кит-а който е 2х512MB. Изгорялото по нея са 2-3 контактни писти. Става въпрос за 1 БРОЙКА. Подробности ТУК. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 Имам една GF5200 128MB 128bit. Не пали изобщо. Свалил съм и охлаждането. За 5лв. е твоя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Значи са ми попаднали около 18 плочки едо рам 32мб от големите. Рамта е пробвана и си работи без грешка. Слагал съм я на сдрам слотове и си потегля като нормална сдрам. Проблемът е че в момента ми трябва истинска сдрам и се чудя дали можем да направим някакъв бартер едо за сдр. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.