Jump to content
BulForum.com

Купувам изгорели/повредени DDR RAM памети

Recommended Posts

Интересуват ме чипове памет 32мб или по-големи. Най-вече се интересувам от 512мб ддр400 (16х32мб) и 256мб ддр400 (8х32мб). Може и други, обаче понеже не съм запознат какви разновидности на чипове има, давайте инфо за паметта и ако ме устройва ще се договаряме. Добре е рам паметта да успява да се инициализира от системата но да дава грешки и да е негодна за употреба. Съвсем изтряскани памети също ме интересуват но по-слабо, защото може и нищо здраво да няма да се свали от тях.

Искам да спомена специално че паметите не ми трябват за някаква далавера за замяна в сервизи и фирми, както любезно ми беше обяснено че съществува такава практика. Чиповете памет ми трябват за един проект с който се занимавам в свободното си време.

Ако някой има рам памет която не работи и иска да се отърве от нея и да получи пари за това да се обажда, цените ще договаряме на ЛС :)

Интересуват ме и видеокарти с дефектирала памет, но не съм запознат при тях как стоят нещата. Ако имате, предлагайте и ще питаме google дали ме устройват :)

брато имам една Geforche

32мбт видео карта леко замазва образа

иначе си работи идеално,ти чи чаткаш

хавите ако проблема е от рама ти я давам

за 5лв. :)

да не си се снабдил и ти с духалка ;)

не съм се сдобил все още, ползвам временно на един познат духалката. друго си е (чистото месо :laughing: ). иначе твоята карта е с 4 или 8 чипа памет и те са максимум 8мб единия, така че за съжаление не ми върши работа. проблема сигурно ти е от кондензатор или ядро. ако е кондензатор може и да може да се оправи ;)

как така са паднали, ако е от токов удар почти може да се каже че няма шанс да има нещо по нея здраво. за сега са ми писали няколко човека, все още приемам оферти :)

Имам една 256 МБ ддр на 266 мхз доколкото знам и е изгорял чипа на контролера марката в момента немога да ти кажа има и една видео карта но за нея чак утре мога да дам инфо.

имам видео карта gigabyte със Radeon 9200 чип

128 мб 128 бит

значи картата няма проблеми до момента в който не се инсталират драйверите,след това се появяват доста артефакти

ако имаш интерес цената ще я измислим

Явно при прехвърлянето на форума ми е изчезнал поста, затова пиша пак:

мога да предложа СДРАМ - имам 1 бр. 256МВ РС133 (въобще не пали) и няколко х 128МВ РС100/133 - или въобще не палят, или дават грешки на МемТест.

Цена - 1 лв./ бр.

V-Data 512 DDR 400. В DOS всичко е шест, ама влезе ли в Windows - рестартира. Подробности на РМ.

Предлагам изгоряла памет Corsair XMS3200 TWINX1024-3200C2 , едната от кит-а който е 2х512MB. Изгорялото по нея са 2-3 контактни писти.

Става въпрос за 1 БРОЙКА. Подробности ТУК.

• 3 weeks later...
  • 4 months later...

Значи са ми попаднали около 18 плочки едо рам 32мб от големите. Рамта е пробвана и си работи без грешка. Слагал съм я на сдрам слотове и си потегля като нормална сдрам. Проблемът е че в момента ми трябва истинска сдрам и се чудя дали можем да направим някакъв бартер едо за сдр.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...