Aston_ Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 Продавам въпросния модем (Моторола SB5100) ,който може да се ползва за еврокомски интернет. Комплекта е пълен...кабели, адаптери, диск със софтуер и т.н. Модемът работи перфектно, за повече информация тук или на ЛС Снимка: Цък Цена: 40 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted July 3, 2007 Author Share Posted July 3, 2007 Нова цена: 35 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 интересно аз защо разбрах,че като си инсталираш кабелен интернет ти дават модема без пари Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 интересно аз защо разбрах,че като си инсталираш кабелен интернет ти дават модема без пари (...и като се махнеш от тях трябва да го върнеш. ) Не разбрах много смсъла на поста ти...ако си е купил модема, какво му пречи да го продаде Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 стана ми интересно,че го продава понеже като искам да се включа ми го дават безплатно защо ми е да го купувам ако не съм техен абонат това,че си го взимат след като се откажеш пак не е лошо за какво ти е като си се отказал,така или иначе абоната ще ти бъде закрит може би и други хора се питат защо се продават тези модеми при това положение затова и повдигнах въпроса нищо лично Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakonaa Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Ами когато има модем можеш да си пускаш и спираш Нета когато си решиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 Ами когато има модем можеш да си пускаш и спираш Нета когато си решиш това как да го разбирам примерно имам абонат към Евроком и реша да се откажа след това може ли на този модем да въведа мойте данни и да имам нелегално Интернет,при Лан мрежата знам че изключват абоната ако не си платиш в даденият срок таксата и каквото и да правиш нямаш Интернет Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted September 7, 2007 Author Share Posted September 7, 2007 Нова цена: 30 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
йордан Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 imam inters kum modema ! svurji se s men na skype major_junior ili GSM 0877015147 Dancho Lek den Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 преди го даваха безплатно,ама с/у едногодишен договор то ако го нямаше тва условие,доста народ щяха да се махната от евроком,ама ще трябва да си плащат така или иначе до края на договора.аз моя (SB 5101i) си го взех за 90 кинта нов миналата година и мога да кажа че модема няма грешка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted September 8, 2007 Author Share Posted September 8, 2007 imam inters kum modema ! svurji se s men na skype major_junior ili GSM 0877015147 Dancho Lek den купувачът се оказа несериозен, модемът се провада на цена 30 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 купувачът се оказа несериозен, модемът се провада на цена 30 лв. 20лв и го взимам. Ако си навит - ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
lindeman_ Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 и аз продавам такъв модем, някой ако иска ... 35лв. може и бартер за 40-ка hdd; mp3 player 1гб; RAM 512; продаден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bamboocha Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 И аз продавам един такъв. 30 кинта и го давам. Пълен комплект в кутийка с всички кабели и софт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 Абе хора...съвсем се отпуснахте...не пишете в темата на човека - като продавате...отворете си ваши теми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.