Lud_Canar Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Чудих се къде да пусна темата, но накрая реших тук, защото пак става въпрос за купуване на определена услуга.Та въпросът ми е има ли хора във форума които се занимават с това, било то с автовоз, ферибот или по какъвто и да е друг начин.Колко парички е горе-долу, как става въобще работата? П.С Не пускам темата просто, защото искам да знам. Интересът ми е реален. Link to comment Share on other sites More sharing options...
operator Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 една фирма май беше DHL неправеха ли точно това..да внасят коли по желание.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted March 4, 2007 Author Share Posted March 4, 2007 До колкото знам DHL е куриерска фирма Link to comment Share on other sites More sharing options...
operator Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 До колкото знам DHL е куриерска фирма въртеше се една реклама ,че точно дхл внася..няма го казвам напразно.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted March 4, 2007 Author Share Posted March 4, 2007 DHL е лидерът на световния пазар за международни експресни куриерски услуги, сухопътен транспорт и въздушна спедиция. DHL е номер 1 в морската спедиция и специфичните логистични услуги. DHL предлага пълна гама от индивудални решения - от доставка на експресни документи до управление на доставките. Явно става въпрос за друго Моля модератора да изтрие излишните постове.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 http://www.autoscana.com/ Този внася коли от Италия, може и по поръчка иска 700 лева за автовоза. Аз щях да си взимам от него но в последствие намерих от другаде. Той е от София, но жена му работи в Пловдив и чрез нея щеше да става работата. Даваш капаро и чакаш. Не мога да ти кажа става или не става работата. Е от тука го бях намерил http://www.renault-bg.com/forum/viewtopic....asc&start=0 Дано да съм ти бил полезен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted March 4, 2007 Author Share Posted March 4, 2007 Благодаря, сега ще погледна. А ти как си взе? Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Аз взех на една колежка старото Клио, а тя отиде в София и налази там от някакъв джамбаз (нов внос). Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 imam gowek w germanija w momenta, idwa si sled 2 dni, no njama da ima wreme da se ugoworim kvo iskas, inafe i tuk imam 3 koli no ne sa nowowneseni na njakolko meseca sa Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Аз преди да си купя кола много гледах мобиле.бг и мобиле.де. И за едни и същи коли не видях никъв кяр. Говорим за около 3 седмици ровене. Накрая си купих Пунто внесено от Италия и ако добре съм разбрал то струва 800 евро, но не съм сигурен. Сигурен съм обаче за едно БРАВО 2.0 20V 150 koня купено за 800 евро и докарано за общо около 2 и 700 + още за около 300 лева оправяне на малко натиснати ламарини и тва е. И отива за де продава за 6000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.