magnus Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Купувам 10-тина броя 5.25" дискети. За предпочитане е да се вземат от един човек. Инфрмативно за най-младото поколение: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Имам такива нови ,неупотребявани! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agile Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Такива имам към 30-40, ако проявяваш интерес пиши на лични. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoardMan Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Купувам 10-тина броя 5.25" дискети.За предпочитане е да се вземат от един човек. Инфрмативно за най-младото поколение: И аз имам такива - и работещо флопи също ааа - даже и чекмедже класиор за 50 броя - ако те интересува пиши - всичко за 10лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted March 7, 2007 Author Share Posted March 7, 2007 Ами ще карам по ред на предложенията. Абе защо не ми праща имейл, като имам отговор на обявата? Уж всичко правя както трябва! EDIT: Правопис. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.