Lucky Luciano Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Ситуацията е следната. Продавам единия от двата телефона. Имам един договор с МТел, от много време и сега мога да взема единия от двата телефона, които са с МТел Vodafon меню и могат да се ползват там всичките шукарии на Vodafon. Тъй като не аз ползвам тази карта и това не ме вълнува, реших, че може да иска да се възползва. Цените са близки с тези по магазините, но доколкото разбрах, който иска да ползвам Vodafon Live! трябва да си е взел апарат от МТел. Цените са съответно 469 за Нокията и 409 за Ериксона. Който иска идва с мен до МТел, взема, плаща и така. Гаранцията на всеки е 2 години и офертата е валидна до 3 март. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Дай да ти продам един в630 и няма изобщо да се разкарваш до м-тел Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 1, 2007 Author Share Posted March 1, 2007 Не бе баце Не искам да го си купя, а да свърша услуга на някой, ако иска такъв апарат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 9, 2007 Author Share Posted March 9, 2007 Промоцията свърши отдавна. Майка ми си има нова Нокийка, а темата е за затваряне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.