danikey Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 Ето снимки : снимка1 снимка1 Състояние - бачкат, външен вид - трагедия, Maxona държи много малко, Алкатела е вече с втора батерия, която не е оригинална , колко държи не е известно, а Самсунга си е с оригиналната батерия, колко държи също не е известно .... ми това е Да ги взима някой на куп. Смятам ги заедно 3 захранвания по 5лв. и 3 ГСМ-та по 5 лв. общо 30лв. Не ми се занимава по отделно захранвания или ГСМ-ми .... ЗАЕДНО коментари тук , на ЛС или на ICQ 14390051 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 Ако решиш да ги даваш по отделно ще взема Самсунга Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 аз пък съм навит на алкатела, помисли си и реши.. пиши ми на ЛС и ще се разберем Link to comment Share on other sites More sharing options...
danikey Posted February 16, 2007 Author Share Posted February 16, 2007 За сега всички заедно , Може да се разберете по между си и някой от вас да ги вземе , после си ги делете както искате Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 ами... чесно да ти кажа не мисля че ще намериш някой дето да ги иска и трите, пък както виждаш тука сме двама вече... а тоя махон трудно ще му намериш навитак... ти си знаеш, но нищо не ти пречи да ни ги шитнеш единия на мен, другия на колегата.. 3те наедно се съмнявам да ти ги вземе някой. Все пак ти си решаваш, кажи ако решиш нещо положително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted February 17, 2007 Share Posted February 17, 2007 аз предлагам бартер за Maxon- a нов захранващ блок atx Codegen 350 W или Delux 300 W по избор ? - така ставаме трима Link to comment Share on other sites More sharing options...
danikey Posted February 18, 2007 Author Share Posted February 18, 2007 ok , saglasen i s 3-mata pishete mi LS ili na ICQ-to za da se razberem, kak da si gi vzemete ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
danikey Posted February 19, 2007 Author Share Posted February 19, 2007 понеже от 3-мата "мераклии" никой не дойде са си види телефона ,... отново се продават ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.