member Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 Axle FX5600 256MB 128bit 8X VIVO DVI това е картата - работи перфектно кабела за TV-OUT го няма съответно за да ползвате VIVO трябва да си намерите кабел!! няма гаранция!! имате 24 часа в които ако има някакъв проблем ви връщам парите! ЦЕНА 70 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanly9 Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 Axle FX5600 256MB 128bit 8X VIVO DVI това е картата - работи перфектно кабела за TV-OUT го няма съответно за да ползвате VIVO трябва да си намерите кабел!! няма гаранция!! имате 24 часа в които ако има някакъв проблем ви връщам парите! ЦЕНА 70 лв spored mene e po dobre da probvam kartata bez da pla6tam puka ako raboti da ti platia no 70 lvl mi se vijdat mnogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
operator Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 spored mene e po dobre da probvam kartata bez da pla6tam puka ako raboti da ti platia no 70 lvl mi se vijdat mnogo наистина са много ..едно 9550 втора рака е 55-60 лева и гази това отвсякъде и се клоква много.. mod: каре отгоре имате "Внимание!" !!! по какъв начин да ви се обясни не знам ?! я застанете пред Метро да обяснявате на хората кое къде и как за колко се намира Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 наистина са много ..едно 9550 втора рака е 55-60 лева и гази това отвсякъде и се клоква много.. A това 9550 VIVO ли е? Цената си е супер, даже е ниска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanly9 Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 A това 9550 VIVO ли е?Цената си е супер, даже е ниска. VIVO neznam dali niakoi vuob6te polzva tova na tia karti spored men ne tova pravi kartata video in i video out koi polzva? mod: +20% писане без интерес +5% от мен за много тъпо изказване - пак спам дето не е място Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted February 13, 2007 Author Share Posted February 13, 2007 spored mene e po dobre da probvam kartata bez da pla6tam puka ako raboti da ti platia no 70 lvl mi se vijdat mnogo ако искаш да я купиш пиши на лично с оферта за цена - тази която съм дал може да се коментира в разумни граници!!!! наистина са много ..едно 9550 втора рака е 55-60 лева и гази това отвсякъде и се клоква много.. ето такива многознайковци като теб трябва да бъдат репортвани - ама не ми пречиш като решиш да си взимш карта - вземи си 9550 и клоквай - тази тема е за 5600 която не е клоквана никога!!! A това 9550 VIVO ли е?Цената си е супер, даже е ниска. 10х VIVO neznam dali niakoi vuob6te polzva tova na tia karti spored men ne tova pravi kartata video in i video out koi polzva? ще купуваш ли картата или ще си правим вятър на устата / пръстите/!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanly9 Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 ако искаш да я купиш пиши на лично с оферта за цена - тази която съм дал може да се коментира в разумни граници!!!!ето такива многознайковци като теб трябва да бъдат репортвани - ама не ми пречиш като решиш да си взимш карта - вземи си 9550 и клоквай - тази тема е за 5600 която не е клоквана никога!!! 10х ще купуваш ли картата или ще си правим вятър на устата / пръстите/!!!!!!! ne mislia 4e pravuia spam az tursia po niska cena za tazi karta i ako moderatora smiata moito izkazvane za tupo ok no az si ostavam na tazi pozicia nikoi ne polzva vivo na kartite i tova ne dava osnovanie za visoka cena da iskam da kupia tazi karta no ne i na 70 lv cena i ne purbvo da platioa i posle ako ima problemi da si tursia parite Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted February 14, 2007 Author Share Posted February 14, 2007 ne mislia 4e pravuia spam az tursia po niska cena za tazi karta i ako moderatora smiata moito izkazvane za tupo ok no az si ostavam na tazi pozicia nikoi ne polzva vivo na kartite i tova ne dava osnovanie za visoka cena da iskam da kupia tazi karta no ne i na 70 lv cena i ne purbvo da platioa i posle ako ima problemi da si tursia parite ясно е че всеки купувач търси по ниска цена, но аз още не съм получил съобщение с реална оферта от теб която да те устройва,а докато не получа такова все едно си говорим празни приказки и постовете са ти откровен спам. напиши един пост който да съдържа някаква цена и ще говорим - пък ВИВО-то ако искаш си го ползвай, то е ясно че ти имаш максимална цена която можеш да дадеш и аз имам минимална цена до която мога да падна, ако ни се засичат възможностите - ще има сделка - ако не по живо - по здраво и това е - айде със здраве и това е!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted February 20, 2007 Author Share Posted February 20, 2007 картата е продадена!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.