Jump to content
BulForum.com

Продавам VGA

Recommended Posts

Axle FX5600 256MB 128bit 8X VIVO DVI

това е картата - работи перфектно

кабела за TV-OUT го няма съответно за да ползвате VIVO трябва да си намерите кабел!!

няма гаранция!!

имате 24 часа в които ако има някакъв проблем ви връщам парите!

ЦЕНА 70 лв

Axle FX5600 256MB 128bit 8X VIVO DVI

това е картата - работи перфектно

кабела за TV-OUT го няма съответно за да ползвате VIVO трябва да си намерите кабел!!

няма гаранция!!

имате 24 часа в които ако има някакъв проблем ви връщам парите!

ЦЕНА 70 лв

spored mene e po dobre da probvam kartata bez da pla6tam :D puka ako raboti da ti platia no 70 lvl mi se vijdat mnogo :punk

spored mene e po dobre da probvam kartata bez da pla6tam :D puka ako raboti da ti platia no 70 lvl mi se vijdat mnogo :punk

наистина са много ..едно 9550 втора рака е 55-60 лева и гази това отвсякъде и се клоква много..

mod: каре отгоре имате "Внимание!" !!! по какъв начин да ви се обясни не знам ?!

я застанете пред Метро да обяснявате на хората кое къде и как за колко се намира

наистина са много ..едно 9550 втора рака е 55-60 лева и гази това отвсякъде и се клоква много..

A това 9550 VIVO ли е?

Цената си е супер, даже е ниска.

A това 9550 VIVO ли е?

VIVO neznam dali niakoi vuob6te polzva tova na tia karti spored men ne tova pravi kartata video in i video out koi polzva?

mod: +20%

писане без интерес

+5% от мен за много тъпо изказване - пак спам дето не е място

ако искаш да я купиш пиши на лично с оферта за цена - тази която съм дал може да се коментира в разумни граници!!!!

ето такива многознайковци като теб трябва да бъдат репортвани - ама не ми пречиш :))

като решиш да си взимш карта - вземи си 9550 и клоквай - тази тема е за 5600 която не е клоквана никога!!!

A това 9550 VIVO ли е?

10х

VIVO neznam dali niakoi vuob6te polzva tova na tia karti spored men ne tova pravi kartata video in i video out koi polzva?

ще купуваш ли картата или ще си правим вятър на устата / пръстите/!!!!!!!

ако искаш да я купиш пиши на лично с оферта за цена - тази която съм дал може да се коментира в разумни граници!!!!

ето такива многознайковци като теб трябва да бъдат репортвани - ама не ми пречиш :))

като решиш да си взимш карта - вземи си 9550 и клоквай - тази тема е за 5600 която не е клоквана никога!!!

10х

ще купуваш ли картата или ще си правим вятър на устата / пръстите/!!!!!!!

ne mislia 4e pravuia spam az tursia po niska cena za tazi karta i ako moderatora smiata moito izkazvane za tupo ok no az si ostavam na tazi pozicia nikoi ne polzva vivo na kartite i tova ne dava osnovanie za visoka cena da iskam da kupia tazi karta no ne i na 70 lv cena i ne purbvo da platioa i posle ako ima problemi da si tursia parite

ne mislia 4e pravuia spam az tursia po niska cena za tazi karta i ako moderatora smiata moito izkazvane za tupo ok no az si ostavam na tazi pozicia nikoi ne polzva vivo na kartite i tova ne dava osnovanie za visoka cena da iskam da kupia tazi karta no ne i na 70 lv cena i ne purbvo da platioa i posle ako ima problemi da si tursia parite

ясно е че всеки купувач търси по ниска цена, но аз още не съм получил съобщение с реална оферта от теб която да те устройва,а докато не получа такова все едно си говорим празни приказки и постовете са ти откровен спам.

напиши един пост който да съдържа някаква цена и ще говорим - пък ВИВО-то ако искаш си го ползвай, то е ясно че ти имаш максимална цена която можеш да дадеш и аз имам минимална цена до която мога да падна, ако ни се засичат възможностите - ще има сделка - ако не по живо - по здраво и това е - айде със здраве и това е!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...