stapos Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 close Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Продавам 2 бр. безжични мишки - TCM. Почти нови. Сив металик. Работят безпроблемно и са едни от най-добрите модели. Адаптор, Зарядна станция/приемник, мишка. Цена 10 лв./бр. Сложи някакви снимки да видя за кой модел ми говориш, че те повечето са сиви Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Интересъвам се от офертата, искам да питам мишките оптични ли са и ако може някви снимки? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stapos Posted February 12, 2007 Author Share Posted February 12, 2007 --- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emsi Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 По колко бутона имат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akvinski Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 Купувам втората, ПМ как да стане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 По колко бутона имат? Първия модел е с 5 бутона, и според мен е най-добрия модел на марката, ал лично съм все още с такава, която е ползвам вече повече от 3г. и не е дала никакъв проблем. Втория модел е с 3 бутона, и от него съм имал и ползвам, също е много добър. stapos, интересува ме първия модел, понеже ми трябва за подарък, дали е нова и има ли си кутия и там бумагите който са вътре в нея? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stapos Posted February 13, 2007 Author Share Posted February 13, 2007 close Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.