DenisBeljata Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Здравейте всички, Търся си КАЧЕСТВЕНО Кубче на Рубик !!! Ако някой е виждал някъде да се продават или ако му седи на някой в къщи и събира прах - нека пише. Ако е използвано - искам да е наистина оригинално (с лепенката с надписа на белия цвят) и да е в добро състояние, а не "разшлянкано" На всички, които помогнат - мерси предварително ! Цена - ами вие предлагате, аз тествам и ...... се договаряме. Лека вечер на всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Вероятно се продават някъде из Пловдив, а може да ползваш и търсачката на форума, защото преди седмица май мярнах такава обява за продажба. Аз самият имам едно голямо и едно миниатюрно (малкото нещо заяждаше), ако не си намериш до няколко дена, драсни едно ЛС да взема да потърся голямото, че не си спомням къде съм ги прибрал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unufrii Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 ами на много места съм виждал... по книжарниците най-вече и по разни бутки по спирките, Успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackRam Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 Скоро видях в един магазин за 1 лев в Тракия, но беше мизерна изработка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IcomeforYOU Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 според мен единственият начин да си намерите хубаво кубче е от някой роднина ако случайно го е запазил.ето аз например днес се сдобих с кубче Made in Hungary от 1981г балабар с кутийката и нещо като описание на кубчето .Да е жива и здрава леля ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
puf40 Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 Имам три различни, много добри кубчета в къщи, но не ги продавам . Само мога да дам някой друг урок за нареждането им Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted May 28, 2007 Author Share Posted May 28, 2007 според мен единственият начин да си намерите хубаво кубче е от някой роднина ако случайно го е запазил.ето аз например днес се сдобих с кубче Made in Hungary от 1981г балабар с кутийката и нещо като описание на кубчето .Да е жива и здрава леля ми АКО ти омръзне бързо и все още е в добро състояние - пиши, да се разберем Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 абе ся като стана дума се сертих че незнам как се нареждат всичките цветове едновременно ( освен по стария ми начин като го разглобя ).неможе да няма някаде инфо в интернет.Някой нещо да знае по въпроса? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 абе ся като стана дума се сертих че незнам как се нареждат всичките цветове едновременно ( освен по стария ми начин като го разглобя ).неможе да няма някаде инфо в интернет.Някой нещо да знае по въпроса? учи се http://www.nerdparadise.com/puzzles/333/ http://www.rubikmania.blogspot.com/ все пак това е един вид тест за интелигентност Link to comment Share on other sites More sharing options...
GS_Mitaka Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Не е ползвано с години, но е добре смазано... От 1982г. е... Доста е въртяно, но е и доста пазено... Чудя се дали да го продавам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted May 30, 2007 Author Share Posted May 30, 2007 Не е ползвано с години, но е добре смазано... От 1982г. е... Доста е въртяно, но е и доста пазено... Чудя се дали да го продавам... И начуди ли се ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.