Jump to content
BulForum.com

Търся: "кубчето рубик"

Recommended Posts

Здравейте всички,

Търся си КАЧЕСТВЕНО Кубче на Рубик !!!

Ако някой е виждал някъде да се продават или ако му седи на някой в къщи и събира прах - нека пише. Ако е използвано - искам да е наистина оригинално (с лепенката с надписа на белия цвят) и да е в добро състояние, а не "разшлянкано" :)

На всички, които помогнат - мерси предварително !

Цена - ами вие предлагате, аз тествам и ...... се договаряме.

Лека вечер на всички.

Вероятно се продават някъде из Пловдив, а може да ползваш и търсачката на форума, защото преди седмица май мярнах такава обява за продажба.

Аз самият имам едно голямо и едно миниатюрно (малкото нещо заяждаше), ако не си намериш до няколко дена, драсни едно ЛС да взема да потърся голямото, че не си спомням къде съм ги прибрал. :)

ами на много места съм виждал... по книжарниците най-вече и по разни бутки по спирките, Успех!

• 3 months later...

според мен единственият начин да си намерите хубаво кубче е от някой роднина ако случайно го е запазил.ето аз например днес се сдобих с кубче Made in Hungary от 1981г балабар с кутийката и нещо като описание на кубчето .Да е жива и здрава леля ми :D

Имам три различни, много добри кубчета в къщи, но не ги продавам :(. Само мога да дам някой друг урок за нареждането им :)

според мен единственият начин да си намерите хубаво кубче е от някой роднина ако случайно го е запазил.ето аз например днес се сдобих с кубче Made in Hungary от 1981г балабар с кутийката и нещо като описание на кубчето .Да е жива и здрава леля ми :D

АКО ти омръзне бързо и все още е в добро състояние - пиши, да се разберем :)

абе ся като стана дума се сертих че незнам как се нареждат всичките цветове едновременно ( освен по стария ми начин като го разглобя :bgrin: ).неможе да няма някаде инфо в интернет.Някой нещо да знае по въпроса?

абе ся като стана дума се сертих че незнам как се нареждат всичките цветове едновременно ( освен по стария ми начин като го разглобя :bgrin: ).неможе да няма някаде инфо в интернет.Някой нещо да знае по въпроса?

учи се :)

http://www.nerdparadise.com/puzzles/333/

http://www.rubikmania.blogspot.com/

все пак това е един вид тест за интелигентност

395293_t.jpg

395294_t.jpg

395296_t.jpg

395297_t.jpg

Не е ползвано с години, но е добре смазано... От 1982г. е... Доста е въртяно, но е и доста пазено... Чудя се дали да го продавам...

Не е ползвано с години, но е добре смазано... От 1982г. е... Доста е въртяно, но е и доста пазено... Чудя се дали да го продавам...

И начуди ли се ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...