inherit.hit.bg Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Продавам: 1. Blaupunkt Montreux RCR 44, с изводи за 4 колони, кодиран, цена 7 лв. Продаден. 2. Daewoo AKF-9625WG-BE, с изводи за 4 колони, не му работи дисплея, касетата и радиото си работят идеално, 50 вата реални, цена 16 10 лв. 3. Blaupunkt Koln RCM 40, с изводи за 4 колони, кодиран, цена 7 лв. Продаден. 4. Kenwood KRC-707 още се продава, цена 5 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Запази ми до 17.00 двата Blaupunkt-a, на място ще преценя кой от тях да взема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted February 8, 2007 Author Share Posted February 8, 2007 3. Blaupunkt Koln RCM 40, с изводи за 4 колони, кодиран - продаден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted February 9, 2007 Author Share Posted February 9, 2007 Оказа се, че на Деуто не му работи дисплея, иначе радиото и касетата работят перфектно. Цената става 10 лв. 4. Kenwood KRC-707 още се продава, цена 5 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 Давам 5 лева за Деуто. Ако те устройват, най-рано мога да го взема утре сутринта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
awesome Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 какво значи кодиран(1.)? 100% взимам или 1. или 2. пиши пм да се разберем. къде може да ги пробваме? Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted February 9, 2007 Author Share Posted February 9, 2007 какво значи кодиран(1.)? 100% взимам или 1. или 2. пиши пм да се разберем. къде може да ги пробваме? 1. беше продаден току-що. Остават 2. и 4. Кодиран значи защитен с 4 цифрен код, който трябва да въведеш, като го пуснеш. Давам ти го с 3 дена гаранция, пробваш си го някъде сам, ако не ти хареса, връщам парите. Координатите ми са в подписа ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.