prizrak Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 1.HAMA WHITESTORM-нов, с 1г.гаранция,вибрация,полукръг,дигитал и аналог,бял!!!-20лв.цената не подлежи на коментар 0898 24 54 64 2.SPEED-LINK FIRST STRIKE-нов, с 1г.гаранция,сребрист,вибрация,аналог и дигитал-15лв. цената не подлежи на коментар 3.СОНИ ДУАЛШОК- за PS2-нов е ,но е без гаранция ,защото е от Третия свят(САЩ)-черен,вибрация,дигитал и аналог-27лв.-не подлежи на коментар.Може и комбинирано!!!Намаление е вазможно само тогава!!!0898245464 При комбинация от 2 или 3 геймпада-подрък фотоапарат Скина с кожен калъф,сребрист,японски лещи!!! http://www.best.bg/stock.asp?cat_id=1056&id=8383 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Обърнете внимание на ника на младежа. Предлагам този му акаунт да се изтрие и да си направи нов. Мисля че не му е мястото за расистки никове тук И аз не съм влюбен в евреите ама не е тоя начина нито е тука мястото. Та да си продължим темата за HAMA-та. Цената от 20 лева е твърда, така ли? @KILLERINCHO: ника му реално означава еврейн който е хейтър. Нека си бъде еврейн и нека си хейтва момчето. Какъв е проблема. Стига да не хейтва еврей. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.