Myxa-TePoPuCT Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 ами телефона , неще да се включи и затова цената е такава, не знам какво му е , само свети, иначе е в приличен вид, има си сичко към него .... кутия, книжки , дата кабел ... скайп: toyo-tyres цена 250 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 А преди да се получи този проблем, защо не споменеш причината за него? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted January 23, 2007 Author Share Posted January 23, 2007 добре че ме подсети, ами гаса телефона, сменям сим картите, и като го пускам. ... само свети. Първия път изписа Phone startup failet ( не съм сигурен за правописа )....... Не съм го изпускал , хвърлял и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 добре че ме подсети, ами гаса телефона, сменям сим картите, и като го пускам. ... само свети. Първия път изписа Phone startup failet ( не съм сигурен за правописа )....... Не съм го изпускал , хвърлял и т.н. Според мен имаш вирус на телефона направи му следното нещо: натискаш звезда,3 и зелената слушалка(едновременно) и с другата ръка го включваш.Пускаш копчетата когато ти изпише Formating и телефона ти става като нов. Ако така не стане заведи го на ремонт ... но според мен ще стане цаката :П Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted January 25, 2007 Author Share Posted January 25, 2007 мога да бутна малко от цената... за 240 примерно, защото парите ми трябват спешно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 Продава ли се още? Пробва ли това с форматирането Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted January 27, 2007 Author Share Posted January 27, 2007 230, наистина спешно ми трябват парите Link to comment Share on other sites More sharing options...
maina_pl Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Pich ne iskam da ti kupuvam telefona no imax znam che shtom ti pishe phone start up failed znachi remant-a shte mu struva ne poveche ot 10 kinta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted January 28, 2007 Author Share Posted January 28, 2007 Телефона вече го няма, може да изтриете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.