peja Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 Комбо оптично устройство за ноутбук: CDRW-DVD модел HL/LG 4240n CD Read Speed 24 X CD Write Speed 24 X CD Rewrite Speed 10 X Internal or External Plug-in module System Type PC Access Time 110 ms Cache Size 2 MB CD Supported Formats CD Text, CD Extra, CD-DA (audio), CD-I, CD-ROM XA, Mixed-mode CD, Photo CD, Video CD, CD-ROM Ползвано е рядко, малко и е в отлично състояние. Чете и пише всичко. ДВД регионите и настройките са си заводски и нищо не е пипано. Like new. Става за всички лаптоп компютри. Цена: 45лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted January 21, 2007 Author Share Posted January 21, 2007 Кратко пояснение, понеже доста хора се объркаха: Това е DVD-ROM + CDRW, а не DVD-+RW и е за лаптоп, не за настолен компютър! Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Доколкото съдя по предния панел, май е от Делл. По принцип става на всички лаптопи, но е проблем с напасването на предния панел - обикновено става грозно, ако се сложи на друг модел лаптоп. Мога да предложа 40 лв, след тест. Ако имаш възможност да го донесеш в офиса ми, плащам веднага. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted January 22, 2007 Author Share Posted January 22, 2007 Да, от Дел е. Работил е на НР лаптоп и не бих казал, че стоеше грозно. Ако някой пък толкова търси естетика, знаеш, че панелите се сменят много лесно (от предишния, стария, от развален и тн..). В момента имам оферти и интерес от други хора, ако остане при мен и офертата ти е валидна за близко бъдеще, ще ти я донеса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted March 14, 2007 Author Share Posted March 14, 2007 Попаднаха ми още два броя. Цена 45. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 Може ли да ми пратиш някакви координати или телефон най-добре на ЛС. Искам да питам нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 И аз мога да взема един брой на 40лв. Ако си навит 10 минути тест и сме ОК. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted March 15, 2007 Author Share Posted March 15, 2007 Цента е 45лв, и сме ОК. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.