Jump to content
BulForum.com

Winstrol - продавам


repsyho

Recommended Posts

Отговарям и на двамата, хапчетата за по 5 мг фирмата е Бритиш Фарамцептикалс в момента мога да ви снимам хапа само, защото в една опаковка има 1000 броя аз съм си взел 160 защото както сами разбирате не ми трябват 1000 броя. Ако настоявате за снимка на опаковката изчакаите няколко дни за да взема.

 

Winstrol.jpg

 

кво представлява уинстрола ?

 

Винстола е специално създадена химия, при която са отстранени всякакви странични ефекти като окосмяване, появяване на акне и тем подобни! Задържането на вода в мускула след употребата на вистрола е сведен да минимум. Специално този които продавам се взима от щангистите в Асеновград!

Link to comment
Share on other sites

добре де, но за какво спомага .. дава ти повече сила , енергичност ли ? аз бях чул че се взима и от атлети .. да не би да орелефява мускулите ?

Link to comment
Share on other sites

да ама цената е висока , на бритиш драгон таблетките са 10мг и се намират по 0.90-1.00лв/броя а тези са по 50мг за 60ст./броя сами си правете сметката а и за нормалните дози са от порядъка на 30-40мг дневно

 

Задържането на вода в мускула след употребата на вистрола е сведен да минимум

 

само дето това не е вярно от винстрола се задържа вода ;)

Link to comment
Share on other sites

то приятелят ти го прави на пирамида но всъщност тия пирамиди се правят само в българия навсякъде по чуждестранните форуми такива "схеми" не съществуват , ползват се постоянни дози през целия цикъл , пирамидата се прави с цел собственното производство на тестостерон да се възвърне по-бързо след спирането на цикъла но след редица излседвания е установено че дори при малки дози количеството на тестостерона който тялото ти произвежда така или иначе намалява драстично така че не е нужно да се правят пирамиди а и когато не е на пирамида тялото постоянно получава еднакви "порции" стероид и се постигат по добри резултати .

 

а твоя приятел ако си мисли че за цикъл от 4 седмици ще постигне нещо жестоко се лъже , цикъла трябва да е период от 8-10 седмици (зависи и от стероида) все пак винстрола на хапове започва да действа след 20я ден така че с този цикъл усвен че ще си даде парите на вятъра няма да постигне друго кой знае какво

 

а относно цената на 40ст. и аз бих взел но не и на 60ст. все пак дори по сайтовете за стероиди цените са по-ниски а всеки знае за какви надценки става въпрос там а и по 1 време румяна от рондото дори продаваше винстрол на от 10мг на 70ст. естествено се свърши със скороста на светлината но това е отделен въпрос ;)

Link to comment
Share on other sites

ти явно или не си чувал или не си обърнал внимание, че има разлика между боклука на бритиш драгон и винстрола на бритиш фармацептикалс!!!! :D А за цената аз такъв винстрол за какъвто говориш мога да ти намеря и на 35 ст :) въпроса е какво ще съдържа т.е. искам да ти кажа, че този винстрол за които говориш ти е ПЪЛЕН БОКЛУК!! :woot :tongue . Естествено не можш да оцениш качеството на химията, която продавам и все ще има такива като теб, които да критикуват без да са наясно за продукта които се продава, така че моля някои да изтрие темата

 

и само дето аз не съм казал, че не задържа вода, а съм написал, че задържането на вода е сведено до минимум!!! ;)

Link to comment
Share on other sites

виж ся , аз качеството на твоя винстрол не съм го критикувал никъде и никъде не съм сапоставял 2те фирми (единственно на ценова основа а и над тая фирма която ти предлагаш нямам наблюдения така че няма как да оспорвам качеството или да го сравнявам с другите предлагани на пазара препарати) , това че ти може би си попадал на ментета на бритиш драгон е съвсем отделен въпрос , все пак това е една от най-фалшифизираните фирми . единственото което казах за твоя винстрол е че цената на която го даваш е висока а за това съм запознат иначе не бих си позволил да коментирам .

 

и все пак ако има база за коментиране на тази цена пусни ми 1 ПМ да се разберем да взема от тебе .

Link to comment
Share on other sites

Дам, ако цената подлежи на коментар и аз бих могъл да взема. Ще качиш ли все пак снимки на опаковката, ако не те затруднява разбира се. А други препарати имаш ли възможност да намираш ?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...