Jump to content
BulForum.com

Купувам спешно хард диск

Recommended Posts

Трябва ми спешно хард диск нещо до 40-50 лв. давайте предложения.Също ми трябва някаква видео карта втора рака от рода на гефорсе 5200 или по нова.

цените, които дават са си много приемливи. колкото по-малък хард купуваш толкова е по скъп един гигабайт, ако мога така да се изразя. ако купиш хард 250гб цената на един гигабай ще ти идва 0.50ст, ако купиш обаче хард 5гб най-вероятно ще се изръсиш с около 20тина лева. т.е. цената е по 4лв за 1 гигабайт.смятам, че в тая граница, която търсиш хард се котират по левче за гигабайт и така до 60гб. след това вече цената започва да пада ;) дано съм ти бил от полза :)

....

хохохо, къде тръгна да ги смяташ на цена гигабайт ?

ако ги дават с гаранция (каквато повечето нямат) ок ...ама 30-40 лв за диск толкова малък и без гаранция не думай ...особено като става въпрос за слим серията на макстор.

хохохо, къде тръгна да ги смяташ на цена гигабайт ?

ако ги дават с гаранция (каквато повечето нямат) ок ...ама 30-40 лв за диск толкова малък и без гаранция не думай ...особено като става въпрос за слим серията на макстор.

еми казвам какви са ми наблюденият от хора, които продават хардове(по форуми). ако му се чака на човека някой да му даде 40ка за 20лв нека чака никой не го спира :)

За Хард диск няма такова понятие "Втора Употреба"

Цените са си нормални.

Незнам, защо ти се струват скъпи.

Пък като ти е такъв проблем отиди си земи нов?

За хард диск няма понятие "втора употреба" ли?Ти издави рибата направо.. :D Ако за твърд диск няма..не знам за какъв друг хардуер ще има..може би за рам памет. :laughing:

Я ми кажи бе умник?

Къде си видял хард на 2-ра ръка цени?

Винаги се продават така - както вървят.

Оф к'во ли се занимавам с тебе с тойте (маркови нещица) направо ми пълниш душицата да се смея :D

Ако ти не си видял..явно проспиваш някои неща...това,че няма нови 40гб хард дискове нови е очевидно,следователно няма как с точност да се определи цена за втора ръка такъв.И не на последно място,важно е не какви цени им искат,а на какви действително се продават. ;)

Точно това, че ги няма затова са на цените си който би трябвало да се продават в магазините.Както виждЪш, който продава и 120 или 160гб слага магазинната цена?

То след някокло месеца и 80гб-айтовете ще изчезнат, а може би и 120гб.

щот вървят на 1 цена.то като погледна реално и 160 е там някаде

Стига вече с оффтопиците?

За Хард диск няма такова понятие "Втора Употреба"
Я ми кажи бе умник?

Оф к'во ли се занимавам с тебе с тойте (маркови нещица) направо ми пълниш душицата да се смея :D

Не стига, че говориш пълни глупости, ами и се дървиш на другите. Хардовете са един от най-лесно дефектируемите компоненти. Не само, че има понятие "втора употреба", а има и едно друго - бад сектори. Не случайно хардовете са компонентите, който се продават с най-дълги гаранции от всички компютърни фирми.

Кажи ми кой продава хард -30% от стойноста на закупуването му?

Кажи ми и аз да отида да си зема от така наречената "Втора Употреба" ?

Да има "Втора употреба", но цените какви са?

Не са ли такива каквито ще са и в магазините?

И все пак говорим за хардовете, който вече не се продават не забравяй.

Неможе да искаш да ти дадът хард 40GB за 20лв. :lol:

След като ти ми продаваш диска си, който си купил преди година - за мен е втора употреба понеже аз съм втори собственик. Продай ми един 40 ГБ твърд диск на 50 лв, само, че искам от теб гаранция 1 година.Ако се развали ми връщаш парите или ми даваш друг. След като не можеш да ми дадеш никаква гаранция за диска (6 месеца, година) не виждам как ще му вземеш толкова пари и по-добре си го дръж за теб си.

Някой да затрие излишните постове, щото само глупости се изписаха тука.

Тези цени са неприемливи за хард диск втора употреба 40 гб-ви....има нови по 70 лв и са 80 гб....

Ако свалят цените до реалните ( 35 лв за 40 Гб ), поне трима ще го купят преди теб, ако ще и в два през ноща да е. Затова и цените им са такива - защото има търсене на подобни HDD, но няма предлагане. Ако ти предложа 30Gb за 30 лева поне двама трима ще ми пратят ПМ с оферта от 35 дори 40 лв. Затова не му мисли, а направо си вземи нов, с няколко години гаранция и т.н.

Другото което е при хардовете, че може да си взема и сложа нов, без да махам стария, както е например с видеокартите.

Със SDR и DDR паметите нещата седят по същия начин.

Мога да ти дам един диск 40ГБ за 40лв. Лошото е, че днес бях твърде зает и чак сега виждам обявата ти, диска е в офиса, а аз ще се появя на работа чак на 3-ти догодина :( . Утре ще идвам в Пловдив и ако ми дадеш един телефон на ЛС мога да ти звънна да го уредим. Относно коментарите по-горе, според мен за дискове 20-40GB е нормална цената 1лв./GB. За съжаление не мога да ти го дам на по-ниска цена, защото аз самият съм го купувал скъпо :( .

Някой да затрие излишните постове, щото само глупости се изписаха тука.

мне, няма да трия нищо - просто ще затворя темата, а вие си се сърдете на всеки един поотделно, а автора ако иска и на всички...

специално ще се обърна лекичко към Exploit и то точно заради "Я ми кажи бе умник?" - моля малко по-кротък тон! ... или ще поцитирам леко:

Не стига, че /си се юрнал да говориш/, ами и се дървиш на другите.

иначе ще ви кажа - още преди близо 10тина години един приятел отива в пловдивска фирма да си ъпгрейдва памет и там относно неговата 'стара' памет му казват - "ааа пич, ти тая памет си я въртяял, въртяяял..."

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...