Jump to content
BulForum.com

Застраховки "Гражданска Отговорност"

Recommended Posts

Застраховки към ДЗИ, със специални отстъпки, и безплатен ГТП и пътна помощ. Цени:

до 1500 куб см - 79 лв

до 1800 куб см - 89 лв

до 2000 куб см - 99 лв

над 2000 куб см - 109 лв

работно време:

27,28,29,30 XII 2006 - 10:45 - 13:00, 14:00 - 18:45

03,04,05 I 2007 - 10:45 - 13:00, 14:00 - 18:45

31 XII 2006, 01, 02 I 2007 - почивни дни или спешно на GSM 0878 131 777

dzi_logo.gif

Интересувам се колко кинта ще струва на един скутер 50сс, като имай предвид, че миналата година е застрахован в ДЗИ?

:beerchug

39.

Вчера сключих в ДЗИ до 1800 куб.см и беше 77 лв и до 1500 куб. см. 67 лв, к'ви отстъпки правиш ти?

чиста лъжа. цените с включени 10 лв за гаранционен фонд и 1.40 лв за стикер са:

до 1500 куб см - 88.40 лв

до 1800 куб см - 98.40 лв

до 2000 куб см - 110.40 лв

над 2000 куб см - 116.40 лв.

поглеждаш по-горе в първия пост, и разбираш какви отстъпки правя. не знам в каква мижава компанийка си бил, но определено не е била ДЗИ!

Вчера сключих в ДЗИ до 1800 куб.см и беше 77 лв и до 1500 куб. см. 67 лв, к'ви отстъпки правиш ти?

@todorakis Сещаш ли се сам, без чужда помощ, че всеки може да заяви: "Аз вчера си сключих ГО в ДЗИ и даже ми дадоха 1000 лева, че и с....а ми направиха."

Ако не искаш да подведеш някой и да те обвинят в лъжа, сканирай си застраховката пусни тук да я видим, кажи къде (в кой точно офис или при кой агент) си я направил и така ще помогнеш и на другите. Защото в момента приличаш на завистлива ...

Напълно правилно, вчера си направих в ДЗИ и платих 110лв.

Весело изкарване на Новата Година :)

чиста лъжа. цените с включени 10 лв за гаранционен фонд и 1.40 лв за стикер са:

до 1500 куб см - 88.40 лв

до 1800 куб см - 98.40 лв

над 2000 куб см - 116.40 лв.

поглеждаш по-горе в първия пост, и разбираш какви отстъпки правя. не знам в каква мижава компанийка си бил, но определено не е била ДЗИ!

Обвинявате човека в лъжа, но неоснователно,

QUOTE(downsoft @ Dec 27 2006, 21:33)

Интересувам се колко кинта ще струва на един скутер 50сс, като имай предвид, че миналата година е застрахован в ДЗИ?

39.

Това е отговор на мой въпрос отпреди няколко дни, но днес направихме гражданска на въпросния скутер за 29 кинта, защото имало начин стикера и гаранционният фонд да не се плащат за застрахователна полица с дата отпреди нова година. Става дума за ДЗИ. Навярно вече никои не може да прави по-евтини застраховки, но исках да кажа, че todorakis може и да е прав.

Останете си със здраве и приготвяйте ракетите.

Обвинявате човека в лъжа, но неоснователно,

Това е отговор на мой въпрос отпреди няколко дни, но днес направихме гражданска на въпросния скутер за 29 кинта, защото имало начин стикера и гаранционният фонд да не се плащат за застрахователна полица с дата отпреди нова година. Става дума за ДЗИ. Навярно вече никои не може да прави по-евтини застраховки, но исках да кажа, че todorakis може и да е прав.

Останете си със здраве и приготвяйте ракетите.

да бе така е!

не си плащайте таксата за гаранционня фонд и (не дай си боже) някой ви се натресе в колата или к'вото там карате и тоя някой е без гражданска отговорност и вие сте без каско познайте дал ще видите пари за ремонт (то си има начин, но е дооооста по-дълъг от този да си вземете парите от гаранционния фонд). със здраве!

да бе така е!

не си плащайте таксата за гаранционня фонд и (не дай си боже) някой ви се натресе в колата или к'вото там карате и тоя някой е без гражданска отговорност и вие сте без каско познайте дал ще видите пари за ремонт (то си има начин, но е дооооста по-дълъг от този да си вземете парите от гаранционния фонд). със здраве!

не може да не се плати, държавата изисква тези 10 лв от всеки един застраховател. ако преди нова година е имало някакъв начин, вече няма.

не може да не се плати, държавата изисква тези 10 лв от всеки един застраховател. ако преди нова година е имало някакъв начин, вече няма.

аз това го знам, но се опитвам да го обясня на някои хора, дето не го знаят. най-малкото щото не си четат на полиците какви са условията и после викат , ама що така нали си платих. всеки гледа да мине с 10 лева по-тънко , а после като стане кофти случка се оплкват, че нямало ред в тая държава все едно няко друг им е виновен.

Цените същите ли са? Днес се обаждах в ДЗИ и ми казаха 90,60 лв. Трябва ми за кола под 1300 кубика.

Цените същите ли са? Днес се обаждах в ДЗИ и ми казаха 90,60 лв. Трябва ми за кола под 1300 кубика.

От вчера има нови цени, утре сутринта ще ги актуализирам. При всички случаи отново ще правя 9-10 лв отстъпка.

Нови цени с отстъпките:

до 1500 куб см - 84 лв

до 2000 куб см - 103 лв

до 2500 куб см - 125 лв

над 2500 куб см - 148 лв

бонус безплатен ГТП и безплатна пътна помощ към СБА!

Нови цени с отстъпките:

до 1500 куб см - 84 лв

до 2000 куб см - 103 лв

до 2500 куб см - 125 лв

над 2500 куб см - 148 лв

бонус безплатен ГТП и безплатна пътна помощ към СБА!

A как стои въпроса със зелената карта и по-специално Турция и Сърбия, отделно и Гърция

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...