downsoft Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 Ето за това става въпрос: http://get.bg/catalog/product_info.php?products_id=18687 Купена на 22.12.2006 г. за подарък, но така се случи, че празника не се проведе и сега се явява ненужна. Чисто нова, неизползвана, само е пускана за да се види дали работи. Не е зареждана, на колкото има в батерията ток от завода. Аз се бръсна традиционно иначе с удоволствие бих се възползвал. НАЧАЛНА ЦЕНА : 80 лв. СТЪПКА: 3 лв. БЛИЦ ЦЕНА: 100 лв. Край на търга: 08.01.2007 г. Въпроси и предложения тук в темата. ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifo Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 80 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Понеже съм заинтересован от обявата, искам ако може някой да разсее мита, че електрическите самобръсначки променят нормалния разтеж на косъма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifo Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Понеже съм заинтересован от обявата, искам ако може някой да разсее мита, че електрическите самобръсначки променят нормалния разтеж на косъма. зависи от начина по който се бръснеш с нея принципно не го променят но и не бръснат като "обикновената" самобръсначка... не е толкова гладко Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Аз ползвам точно същата самобръсначка - супер е. Китайско производство е, има акумолатолна батерия, с която може да издържи употреба около седмица. Главите и са с променящ се ъгъл, което я прави много удобна за употреба. Освен това и се чисти лесно. А това за нормалния растеж на косъма Тва е все едно да кажеш, че като ходиш да се подстригваш ти се прецакват нормалния растеж на косата Недостатъка на ел. самобрюсначки е, че колкото и да са добри не могат да достигнат ефекта на стандартното бръснене с готино самобръсначка и принадлежности. Плюсовете са - бързо(за 1-2 мин можеш да се избръснеш, а това си е голям плюс в 7 часа сутринта ) и евтино (не се купуват разни кремове и не знам си кво). А бе направо пича прави супер оферта (предполагам, че ще даде и гаранцията на купувача). Даже се чудя и аз дали да не си взема още една Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted December 27, 2006 Author Share Posted December 27, 2006 Благодаря на всички за положителните изказвания. Да гаранция има и то точно 2 години, които течат от датата на покупка т.е. 22.12.2006 г. Допълвам, че търга завършва на 08.01.2007 г. в 17:00 часа. За момента запазена за trifo, дал началната цена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 OFFTOPIC: А това за нормалния растеж на косъма Тва е все едно да кажеш, че като ходиш да се подстригваш ти се прецакват нормалния растеж на косата Аз се извинявам, че пак се бъркам с моя разтеж на косъма .., идеята ми е от тези ножчета, които се въртят в тези гръгчета, че от постоянното бръснене по този начин, може да се променя разтежа наляво или надясно завихрен в зависимост от посоката, в която се въртят ножчетата. Иначе не гоня гладко избърсване Офертата наистина си е пушка, но понеже има време до края на търга, ше си праим пас до тогава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 OFFTOPIC:Аз се извинявам, че пак се бъркам с моя разтеж на косъма .., идеята ми е от тези ножчета, които се въртят в тези гръгчета, че от постоянното бръснене по този начин, може да се променя разтежа наляво или надясно завихрен в зависимост от посоката, в която се въртят ножчетата. Иначе не гоня гладко избърсване По принцип в моята книжка на самобръсначката пишеше, че ножчетата се напасвали отсамосебе си към лицето и ако се разменят ножчетата (т.е. главите) трябва да минат няколко бръснения преди да се получава максимално добър ефект на бръснене. Тва обаче.... на мен ми звучеше като рекламен трик Пък честно казано тва за наляво и надясно завихряне ми се струва малко смешно Мен по принцип ме мързи да се бръсня, ако някоя седмица ме домързи твърде много ще погледна и на къде ми е завихрена братата и ще пиша Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted December 27, 2006 Author Share Posted December 27, 2006 OFFTOPIC:Аз се извинявам, че пак се бъркам с моя разтеж на косъма .., идеята ми е от тези ножчета, които се въртят в тези гръгчета, че от постоянното бръснене по този начин, може да се променя разтежа наляво или надясно завихрен в зависимост от посоката, в която се въртят ножчетата. Иначе не гоня гладко избърсване Офертата наистина си е пушка, но понеже има време до края на търга, ше си праим пас до тогава. В отговор на това мнение давам няколко снимки от кутийката на уреда, тъй като преки впечатления нямам. Надявам се да внесат някаква яснота по отношение технологията на бръснене в случая. Извинявам се за леко лошото качество на снимките, но с GSM е така. Гледах да ги наглася така, че текста да може да се чете. http://snimka.bg/album.php?album_id=88987 Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted January 7, 2007 Author Share Posted January 7, 2007 Драги колеги, край на търга след по-малко от 24 часа. За момента първи и водещ в наддаването trifo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.