KyPo Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 Това е картата от телефона ми който си взех ако има желаещи да се обаждат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 Това е картата от телефона ми който си взех ако има желаещи да се обаждат dai nqkva snim4ica ili kartinka da se orientiram, ako mi vur6i rabota 6te q vzema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted December 26, 2006 Author Share Posted December 26, 2006 dai nqkva snim4ica ili kartinka da se orientiram, ako mi vur6i rabota 6te q vzema. http://store2.data.bg/onlyshits/26122006104.jpg http://store2.data.bg/onlyshits/26122006107.jpg не е хубаво качеството съжалявам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 http://store2.data.bg/onlyshits/26122006104.jpghttp://store2.data.bg/onlyshits/26122006107.jpg не е хубаво качеството съжалявам Ха..ха...те направо приличат като снимки на НЛО... Ако става за сименс SL42 го взимам. ....разбира се ако Yorkie не я вземе... задължително ще иска преходника,с който става MMC,защото сега е RS. Тъй като нямам преходник към ММС нека друг да я вземе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted December 26, 2006 Author Share Posted December 26, 2006 Ха..ха...те направо приличат като снимки на НЛО... Ако става за сименс SL42 го взимам. Къф модел подържа .... Все пак е MMC MObile от нокията ми е таз карта Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 Ще стане..поне според мен,но задължително ще иска преходника,с който става MMC,защото сега е RS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted December 26, 2006 Author Share Posted December 26, 2006 Ще стане..поне според мен,но задължително ще иска преходника,с който става MMC,защото сега е RS. ем щом става с него Аз него не съм го включил в цената сега ще се Обади еврейското в мен и ще вдигна цената с преходника на 10 лева .... Ех начи голям еврей съм .. !!! Ест че ако на някой не му трябва приставката цената ще е шитна 7лева ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pandela_ Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Е,ако я шитнеш без приставката за 7 лева,тая приставка,какво ще я правиш? Давам 6 лв за картата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted December 29, 2006 Author Share Posted December 29, 2006 Е,ако я шитнеш без приставката за 7 лева,тая приставка,какво ще я правиш? Давам 6 лв за картата. Съжалявам ама ай ся за 1 лев Иврийщина ? .... за 6 лева мога да тие дам ако дойдеш до нас ... Иначе аз пътните ня си опра докат си напрайм среща и те ще отидат парите ... 7 лева ако си прайм среща някъде центрове ментрове ... или вторя вариант .... ако искаш да се доуточним пиши ми Едитвам се зарди Rubbish за да не ми кажат че качвам темата горе ........ 7лева давам картата извинявам се навсички с тоя преходник и прочия .... Ем изобщо не съм в час Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 По-принцип преходника си върви към картата Free Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 Давам ти 6лв за картата с преходника, пиши на личен да се разберем, но само, ако е универсална и става, защото тия снимки, дето си направил - все едно си снимал карта от отвъдното... Картата трябва да прилича на тази: Такава ми върши работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted January 2, 2007 Author Share Posted January 2, 2007 ето така изглежда картата Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted February 1, 2007 Author Share Posted February 1, 2007 Нова последна цена 6 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.