Jump to content
BulForum.com

продавам монитор 17инча


Recommended Posts

Продавача е некоректен и с една дума бях ......., на перфектния монитор му е изтрито антирефлектното покритие(което разбрах в последствие) на места, но ми беше казано, че е зацапан, на продавача му пожелавам да си ползва с здраве парите ми както ми пожела да си ползвам с сдраве монитора!

 

За сега ще се мъча на това докато спестя пари за друг монитор, а лично моя молба е да не се купуа от този човек ако недогледате нещата и не бъдете наивни като мен ;)

Link to comment
Share on other sites

Продавача е некоректен и с една дума бях измамен, на перфектния монитор му е изтрито антирефлектното покритие(което разбрах в последствие) на места а ми беше казано, че е зацапан, но така е като не съм наясно с CRT плоските монитори, на продавача му пожелавам да си ползва с здраве парите ми както ми пожела да си ползвам с сдраве монитора!

 

За сега ще се мъча на това докато спестя пари за друг монитор, а лично моя молба е да не се купуа нищо от този човек с риска да бъдете измамени или прецакани ако недогледате нещата.

 

ПЕРФЕКТЕН!! ХААХАХАХАХАХА

Мониторъ му беше доставен до тях и имаше възможност да го види и да го пусне.Затова нищо не може да каже,затова МОЛЯ ЗАТВОРЕТЕ ТЕМАТА

Link to comment
Share on other sites

Цитат от личните ми:

"

Много силни думи казваш.Мониторът беше донесен до вас,имаше възможност да го пуснеш и да го разгледаш и ти хареса.

"

Благодаря отново за коледния подарък, в този форум съм от повече време и знам как би трябвало да се постъпва с клиент или човек, особенно на коледа, истината не е навредила на никого.

Мерси за транспорта, от своя страна отделих около 10лв за почивстването на предпазното(antireflectno-то)покритие, което означава, че има за какво да е там!

 

Виж моноторъ на @petst, неговия сега се продава за 80 лв и определно не е прецакано покритието, човекът зане какво продава и ако имаше нещо щеше да напише с дефект, а не ПЕРФЕКТЕН!

 

 

Всеки може да си хване такси за 5лв(стига да ги има в джоба си) също така ми беше чудно защо ли не ми вдигаше телефона на следващия ден! Нямаше да ти го върна, аз не се отмятам от сключена сделка с когото и да е било, просто исках да те питам с какво си унищожил покритието му ;)

Уважавам те въпреки годините ти и макар, че си по-малък, не знам ти или баща ти ми пишете но с тарикатлък не се стига далеч, повярвай ми.

 

Едит:

Проблемът е решен, просто нервите и ядът не се връщат, а не се нуждаеш точно от това на коледа.

Благодаря за вниманието, даже получиш един много приятен PM :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...