Jump to content
BulForum.com

Продавам Play Station Potable

Recommended Posts

Търг не се прави на 3 форума, а искам да пусна обявата на възможно най-много места. Доста време ще мине докато този форум стане еквивалент на ebay.com, ако изобщо това стане някога. Не съм дал твърда ами "ориентировъчна" цена. След като се оказа, че има повече интерес цената се вдига.

Ама съвсем директно те насочвам към другите места - да знаеш как ни трябваш самоооо

Да знаеш, че има правила в този форум?! Пък ако се сетиш, че са направени за потребители като теб дето продават - ама не знаят на каква цена продаваааат

Първо ме изнудихте да пусна цена без да съм подготвен колко човека ще искат да купуват, а после продължавате с изказвания от рода на "Братчед ти почна да се подпичкваш вече", "Виш какво мойто момче", "Abe negovoto e ot tipa".

Весели празници на всички и ще помоля някой от модераторите да затвори темата, защото това вече не се понася.

Изнудили са те чак цена да посочваш на стоката - ой ой

'без да съм подготвен колко човека ще купуват" ОЙ то бива мега-глупост, ама после що се сърдиш - на глупост - глупости - 'каквото почукало - такова се обадило'

Обяви за продажба без посочена цена оставям само, когато видя, че е някой съвсем новичък потребител на форума - тогава ми се налага и пиша приветствен ПМ с молба за цена и т.н.

Тука не знам какво е минавало и как, ама май няма никакъв смисъл и да 'разследвам' ...

Гледам темата все още не е закючена, затова за тези, които все пак имат интерес (ако изобщо има такива), слагам крайна цена от 550лв. Вече двама купувача се оказаха несериозни и се отказаха.

и накрайнонамсетката привлякъл ли те е нашто миризлив флорум, че се връшаш?

направо те слагам поне за полвин месец само да четеш - като лична обида към раздела е цялостното ти поведение и изказвания

оплачи се на модераторите - може да те спасят, ама всъщност едва ли ти пука - нали?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...