Dimitar_90 Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Телефона има само 1 проблем - развален е захранващия чип. На места питах и ми казаха, че този чип е развален и ремонта му струва 30лв. - 20лв. за чип и 10лв. за труд. Иначе абсолютно всичко друго е изправно. Батерията държи 3 дни, дисплей, камера, Блутут, инфрачервен порт си работя. Панела е запазен. Цена 50лв. може и бартер или коментар само на ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar_90 Posted December 22, 2006 Author Share Posted December 22, 2006 Телефона се спира от продажба, поради измам от участник от форума. Разбрахме се с Mafiot^ да види телефона. Плати ми го, като имахме уговорка, че ще го види в тях и ако не може да се справи с него ще ми го върне а аз ще му върна стотинките (20лв.) Той взе телефона и след 1-2 час ми се обади, че иска да го върне. Първо киснах на тоя студ 20мин. и 2-ро, като ми го върна вече нито светква, нито изпилква. А преди да му го дам се справяше с това. Мнението ми е, че той е мошенниче на дребно по за 4-5лв. Просто е взел някаква част и сега не изпилква, и не светва. Нека си ползва открадната част със здраве, която със сигурност не струва повече от 2-3лв. Моля, затворете темата. Имайте 1 наум, че търговецът е НЕкоректен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 Може и така да е.....а може и да е друго, напр. като го е взел бая е пощракал по бутоните и му е доизхабил тотално поизхабената вече батерия и сега даже не ще да запали. Пробвай го с читава батерия и тогава бъди категоричен в твърденията, защото човекът може нищо да не е свалял... Преди да напиша нещо подобно, съм се подсигурил. Пробвах го с друга батерия, но не става. Мммм...дааа...това е кофти....а ти как може да се доверяваш на човек с ник Mafiot^...той човекът сам си казва какъв е... ...sorry, знам че не ти е смешно, но поне вече го знаем какъв е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar_90 Posted December 22, 2006 Author Share Posted December 22, 2006 Може и така да е.....а може и да е друго, напр. като го е взел бая е пощракал по бутоните и му е доизхабил тотално поизхабената вече батерия и сега даже не ще да запали. Пробвай го с читава батерия и тогава бъди категоричен в твърденията, защото човекът може нищо да не е свалял... Преди да напиша нещо подобно, съм се подсигурил. Пробвах го с друга батерия, но не става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 При това положение какво ще му търсиш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar_90 Posted December 22, 2006 Author Share Posted December 22, 2006 При това положение какво ще му търсиш? Ами за сега е в шкафа. Утре може би или през другата седмица, ще ида на бул. Руски, дават по 20лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.