Jump to content
BulForum.com

СониЕриксон Т610 Много Евтино

Recommended Posts

Телефона има само 1 проблем - развален е захранващия чип. На места питах и ми казаха, че този чип е развален и ремонта му струва 30лв. - 20лв. за чип и 10лв. за труд. Иначе абсолютно всичко друго е изправно. Батерията държи 3 дни, дисплей, камера, Блутут, инфрачервен порт си работя. Панела е запазен.

Цена 50лв. може и бартер или коментар само на ЛС.

Телефона се спира от продажба, поради измам от участник от форума.

Разбрахме се с Mafiot^ да види телефона. Плати ми го, като имахме уговорка, че ще го види в тях и ако не може да се справи с него ще ми го върне а аз ще му върна стотинките (20лв.) Той взе телефона и след 1-2 час ми се обади, че иска да го върне. Първо киснах на тоя студ 20мин. и 2-ро, като ми го върна вече нито светква, нито изпилква. А преди да му го дам се справяше с това.

Мнението ми е, че той е мошенниче на дребно по за 4-5лв. Просто е взел някаква част и сега не изпилква, и не светва. Нека си ползва открадната част със здраве, която със сигурност не струва повече от 2-3лв. :laughing:

Моля, затворете темата. Имайте 1 наум, че търговецът е НЕкоректен.

Може и така да е.....а може и да е друго, напр. като го е взел бая е пощракал по бутоните и му е доизхабил тотално поизхабената вече батерия и сега даже не ще да запали. Пробвай го с читава батерия и тогава бъди категоричен в твърденията, защото човекът може нищо да не е свалял... ;)

Преди да напиша нещо подобно, съм се подсигурил. Пробвах го с друга батерия, но не става.

Мммм...дааа...това е кофти....а ти как може да се доверяваш на човек с ник Mafiot^...той човекът сам си казва какъв е... :bgrin: ...sorry, знам че не ти е смешно, но поне вече го знаем какъв е. ;)

Може и така да е.....а може и да е друго, напр. като го е взел бая е пощракал по бутоните и му е доизхабил тотално поизхабената вече батерия и сега даже не ще да запали. Пробвай го с читава батерия и тогава бъди категоричен в твърденията, защото човекът може нищо да не е свалял... ;)

Преди да напиша нещо подобно, съм се подсигурил. Пробвах го с друга батерия, но не става.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...