paradox___ Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 Купувам PCI видеокарта 8МВ / 16МВ. На компютъра няма друг слот освен PCI, затова и търся точно за такъв. Ако имате някъде в шкафовете такава карта, изровете я и направете още един компютър работещ. За въпроси - в темата, ЛС или ICQ 119-245-055 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 4 мегабайтова не те ли урежда? Става въпрос за тази. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 кви пари даваш за 32Mbt на PCI слот картата е моя,но съм я дал временно да я ползва един приятел от Приморско,ако предложиш хубава оферта до 2 дни е в Пловдив става въпрос за Ati All in Wonder,TV тунера е PAL/SECAM пълен комплект Link to comment Share on other sites More sharing options...
paradox___ Posted December 19, 2006 Author Share Posted December 19, 2006 Взех от Midex видеокартата за проба. Ако не стане с нея , ще потърся друга. Все пак напиши ми на PM минималната цена, за която можеш да я дадеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paradox___ Posted December 20, 2006 Author Share Posted December 20, 2006 За съжаление картата от Midex не става - филмите не вървят. Явно, че трябва повече от 4МВ. Търси се нова карта. Предлагайте офертите тук и на PM, а аз ще ги прочета след коледните празници, тъй като няма да имам достъп до форума. Весели празници!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Просто картата е била такава,аз иначе гледах филми с PCI видео карта на 2 MB дори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Просто картата е била такава,аз иначе гледах филми с PCI видео карта на 2 MB дори. Само не ми казвай, че процесора ти е бил Селерон на 333 и си гледал DivX релийзи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Не,1200мхз. беше. Не помня какво точно съм гледал,но на никои филм от тези които съм пускал не е правила проблеми... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Само не ми казвай, че процесора ти е бил Селерон на 333 и си гледал DivX релийзи. по лошо к6-2 / 300 http://store3.data.bg/gorgar/mpm2/ опитаи с това Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.