Jump to content
BulForum.com

Parliament Lights

Recommended Posts

Ако някой продава или знае от каде мога да си намеря 2-3-4 кутии ми трябват...

кв.Изгрев незнам булевард или улица се води Ландос трагваш по него и гледаш изнесени прозрачни стъклени щандове пълни с различни видове цигари без бандерол . Цените са еднакви при всички просто трябва да намериш желаните цигари .

в мойта махала ( шекера ) продават без бандерол.

парламента е 3,50 лв... не знам защо толкова

муратито са по 2,50

има и още много

в мойта махала ( шекера ) продават без бандерол.

парламента е 3,50 лв... не знам защо толкова

муратито са по 2,50

има и още много

ебати скъпотията , до нас парламента е 3лв даже и 2,80 беше до скоро но лично на мене не ми харесва май е гаражно производство ;)

иначе някои има ли идея в изгрев по колко пари са цигарите и има ли смисъл да се разкарвам до там :bgrin:

Трябват ми специално Parliament Lights, до сега в България не съм виждал да се продават, няма ги в магазините само от безмитната съм си зимал. Иначе нормални Parliament има навсякаде, те са Aqua Blue и Silver Blue ама на мен ми трябват Lights. Та затова и питам специално за тях :)

Трябват ми специално Parliament Lights, до сега в България не съм виждал да се продават, няма ги в магазините само от безмитната съм си зимал. Иначе нормални Parliament има навсякаде, те са Aqua Blue и Silver Blue ама на мен ми трябват Lights. Та затова и питам специално за тях :)

Едно време навсякъде имаше само Lights. Говоря за преди 5-6-7 години. Тогава от нормалния имаше само дълги пакети. Намираха се много рядко, но сега е точно обратното :laughing:

Аз търся West Lights и West Ice. Някой да пише ако знае къде ги има :D

Китки шарени:

кви цигари ти трябват?
ще проверя в квартала кво има и ще пиша
вие трябва да сте ненормални да ги пушите тия фашкии бе :sick тва не са цигари,чесно,по-добре се тровете с виктори,поне знаете що за тютюн има вътре...

Моля без повече такива бисери!!! Че то това warn за мен не е наказание - то си е предупреждение... ама ще остане някой само да зяпа форума без да пише! Или пък ако не ви кефя аз - то поне помислете, че заради вас беше затворена обявата на човека и гадно му попречихте!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...