Wish|Master Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 Ако някой продава или знае от каде мога да си намеря 2-3-4 кутии ми трябват... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 Ако някой продава или знае от каде мога да си намеря 2-3-4 кутии ми трябват... кв.Изгрев незнам булевард или улица се води Ландос трагваш по него и гледаш изнесени прозрачни стъклени щандове пълни с различни видове цигари без бандерол . Цените са еднакви при всички просто трябва да намериш желаните цигари . Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifo Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 в мойта махала ( шекера ) продават без бандерол. парламента е 3,50 лв... не знам защо толкова муратито са по 2,50 има и още много Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 в мойта махала ( шекера ) продават без бандерол. парламента е 3,50 лв... не знам защо толкова муратито са по 2,50 има и още много ебати скъпотията , до нас парламента е 3лв даже и 2,80 беше до скоро но лично на мене не ми харесва май е гаражно производство иначе някои има ли идея в изгрев по колко пари са цигарите и има ли смисъл да се разкарвам до там Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmc Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 кви цигари ти трябват? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wish|Master Posted November 28, 2006 Author Share Posted November 28, 2006 Трябват ми специално Parliament Lights, до сега в България не съм виждал да се продават, няма ги в магазините само от безмитната съм си зимал. Иначе нормални Parliament има навсякаде, те са Aqua Blue и Silver Blue ама на мен ми трябват Lights. Та затова и питам специално за тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 Трябват ми специално Parliament Lights, до сега в България не съм виждал да се продават, няма ги в магазините само от безмитната съм си зимал. Иначе нормални Parliament има навсякаде, те са Aqua Blue и Silver Blue ама на мен ми трябват Lights. Та затова и питам специално за тях Едно време навсякъде имаше само Lights. Говоря за преди 5-6-7 години. Тогава от нормалния имаше само дълги пакети. Намираха се много рядко, но сега е точно обратното Аз търся West Lights и West Ice. Някой да пише ако знае къде ги има Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 Китки шарени: кви цигари ти трябват? ще проверя в квартала кво има и ще пиша вие трябва да сте ненормални да ги пушите тия фашкии бе тва не са цигари,чесно,по-добре се тровете с виктори,поне знаете що за тютюн има вътре... Моля без повече такива бисери!!! Че то това warn за мен не е наказание - то си е предупреждение... ама ще остане някой само да зяпа форума без да пише! Или пък ако не ви кефя аз - то поне помислете, че заради вас беше затворена обявата на човека и гадно му попречихте! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.