Breez Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 Процесора е BOX с оставаща над 34 месеца гаранция!На дефолт волтаж ходи без проблем до 2.9 гиги!Цена 115$! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 Ако може едно шотче така с поне 10 часа perl95 и с какво охлаждане си го докарал на 2.9 на 1.4в Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted November 21, 2006 Author Share Posted November 21, 2006 Ако може едно шотче така с поне 10 часа perl95 и с какво охлаждане си го докарал на 2.9 на 1.4в Не съм въртял тестове,но съм играл часове на код2 без проблеми!Шотове не мога да напрвя на тази,честота понеже с новата ми памет не мога да го докарам над 2.7(това е и причината за продажбата му)....иначе на 2.9 с бокса не е вдигал над 53-55 градуса при фул лоад! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifo Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 извинявам се но се отказвам от офертата защото ми трябват спешно и сега излезнаха нови и мога да ги взема веднага... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 ако дори на 2,7 при тва с боксовия охладител ми извъртиш няколко часа прайм95 и то при такива температури съм готов да го взема процесора Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted November 22, 2006 Author Share Posted November 22, 2006 ако дори на 2,7 при тва с боксовия охладител ми извъртиш няколко часа прайм95 и то при такива температури съм готов да го взема процесора Довечера ще направя теста! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 322*9 /133 делител на паметта да видим тия 2.9гиги.Ако се окаже вярно това на тази цена си е направо подарък.Или пък не ги стигаш защото контролера на паметта нещо понакуцва асинхронно ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted November 22, 2006 Author Share Posted November 22, 2006 322*9 /133 делител на паметта да видим тия 2.9гиги.Ако се окаже вярно това на тази цена си е направо подарък.Или пък не ги стигаш защото контролера на паметта нещо понакуцва асинхронно ? Стига ги,ако не го правеше нямаше да го казвам!Просто с новата ми памет не мога да стигна това,което стигах преди и затова се дразня....паметта не искам да я продавам поне засега и затова реших да продам процесора!ЕТО скрийнове да се види как работи процесора в момента останалото е на честна дума!В крайина сметка,ако не се продаде ще се примиря и ще си карам с него....така или иначе съм дал доста повече пари отколкото го продавам!!!Картинките които съм дал са правени при затворена кутия с боксовия охладител!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted November 25, 2006 Author Share Posted November 25, 2006 Нова цена на процесора 110$!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 на 2.9 Ghz само тръгва или даже и windows зарежда? защото ако съдим по скрииншотите работи стабилно макс на 2650 mhz?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted November 25, 2006 Author Share Posted November 25, 2006 на 2.9 Ghz само тръгва или даже и windows зарежда? защото ако съдим по скрииншотите работи стабилно макс на 2650 mhz?! Тръгва и си работи супер стабилно!Не съм пускал прайм,но съм играл часове наред без никакви проблеми просто със сегашната ми памет не може повече от 2650Мхз и затова искам да го продам!Мога да дам шот от фракт правен на 2943мхз с предишната памет!Въртял и съм и всички 3д маркове на тази честота също без грижи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agile Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 Тръгва и си работи супер стабилно!Не съм пускал прайм,но съм играл часове наред без никакви проблеми просто със сегашната ми памет не може повече от 2650Мхз и затова искам да го продам!Мога да дам шот от фракт правен на 2943мхз с предишната памет!Въртял и съм и всички 3д маркове на тази честота също без грижи! Интересува ли те бартер + пари за процесора от подписа ми, с свалена капачка е ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted November 26, 2006 Author Share Posted November 26, 2006 Интересува ли те бартер + пари за процесора от подписа ми, с свалена капачка е ?! Бартери не ме интересуват! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spider Posted November 26, 2006 Share Posted November 26, 2006 Тръгва и си работи супер стабилно!Не съм пускал прайм,но съм играл часове наред без никакви проблеми просто със сегашната ми памет не може повече от 2650Мхз и затова искам да го продам!Мога да дам шот от фракт правен на 2943мхз с предишната памет!Въртял и съм и всички 3д маркове на тази честота също без грижи! За да ти повярваме, би ли казал каква е била предишната ти памет (марка, честоти, напрежения, закъснения) и каква е сегашната и защо с нея не иска? Заради големия делител ли, поради който контролера на оптерона се дъни и не иска да хване висока шина? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted November 26, 2006 Author Share Posted November 26, 2006 За да ти повярваме, би ли казал каква е била предишната ти памет (марка, честоти, напрежения, закъснения) и каква е сегашната и защо с нея не иска? Заради големия делител ли, поради който контролера на оптерона се дъни и не иска да хване висока шина? Предишната памет беше ОЧЗ ГОЛД 1Гб стик дефолт ДДР 500 3 3 3 8,като на 166 делител 9Х[email protected]В бацаше на 3 3 3 [email protected]В без грижи!С новата рам ОЧЗ Платинум 2Х512 ДДР 400 2 3 2 5 не ще да отлепи на 133 делител 9Х300,което дефакто е ДДР 400 на рама и 2.7гхз на проца!Паметта просто не се харесва с ХТТ шини над 290-295 и затова съм принуден да ползвам делител 150 понеже с него е оптимално клокнато цпу-то!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted November 28, 2006 Author Share Posted November 28, 2006 Нова цена 105$!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 2. ... Минимална сума за намаляване на цената за продукти до 100 лева - 5 лева! За продукти с цена 100 лева или повече минималната сума е 10 лева. За продукти с цена 400 лева или повече минималното понижение на цената е 20 лева. За продукти над 800 лева минимума за редукция е 25 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted December 11, 2006 Author Share Posted December 11, 2006 Нова и крайна цена 140 BG лева!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted June 10, 2007 Author Share Posted June 10, 2007 Тези дни ми пристига Х2 процесора,така че Оптерона пак е в продажба с нова по ниска цена!Който иска перфектен процесор за с.939 с още много гаранция да не се чуди!Цена 110 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted June 11, 2007 Author Share Posted June 11, 2007 100 лева за хубавото процесорче!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted June 15, 2007 Author Share Posted June 15, 2007 95 лева само!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.