Jump to content
BulForum.com

Продавам FORD FIESTA 97г. 2400lv

Recommended Posts

1.3 benzin e s halogenni farove .. moje da q vidite po vsqko vreme 6te postna i snimki

jenata zaminava za ispania i za tova e na po niska cena

Ами аз съм заинтересован,но дай повече подробности за колата,снимки ако може :) .И може ли да се прехварли на друг инвалид,така де да не се плаща митото(ако не се лъжа трябва да се плати).

Евентуално каде може да се види колата след 19:30.

mi s generalno palnomo6tno ... ami ne trqbva da se pla6ta mito sled kato izte4e ostanalata 1 godina :)

sled kato izte4e tazi ostanala godina si q prehvurlq6 na tvoe ime ne trqbva da pla6ta6 mito

Генералното пълномощно го имам.Ами предполагам днес ще званна на жената да се разберем нещо.

Малко оффтопик и разяснение за неуките :-)

Значи положението е такова. Ако колата е на внесена на даден инвалид на името, то при прехвърлянето дори и на друг ДДС(а не мито) се залпаща. Принципно трябва да се направи реекспорт на автомобила, но това вече го забраниха, така че просто е изключено.

Номера в случая е такъв. Отива се при нотариус прави се генерално пълномощно от инвалида на човека, който иска да закупи автомобил без ДДС и се попълва една декларация, че инвалида дължи сума равна на сумата на автомобила. Това се прави като застраховка, за да не реши по някое време хитрия инвалид, че има кола и да си я прибере без да му пука, че някой друг е платил за нея :-)

Поздрави и успех :D

Аз също си взех Фиеста самоче 95та и с 1.1 мотор. За сега съм доволен, надявам се и за напред.

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...