Jump to content
BulForum.com

Проблем с Монитор


Recommended Posts

Проблемът е при приятел. Ето ТАКА му изкарва менюто. Всичко е разместенео, езиците са някак смесени. Ту, японски, ту немски. Като искам да оправя поне езика и цъкна на иконката долу в ляво менюто веднага се затваря и съвсем за кратко долу в левия ъгъл на монитора се показва иконка за Mute. нямам и представа от каде е. човекът на който е монитора казва че за първи път е вижда, и даже казва, че първия път когато му се е появила даже и звука се е изключил :blink: . това видях аз когато погледнах монитора, той каза това:

ami instalirah si driveri (двайвърите били за мишка) i mi poiska restart i az mu kliknah "restart now", i to4no sled kato se sprq

kato tragna na novo i se zatamni. kartinata i se pokaza znaka "mute" dolu lqvo, ama golqm znak, i nqkva opciq kliu4e sa be6e pusnala. demek da ne baram nastroiki kato brigthness i contrast

 

Въпросат ми е дали от монитора е проблема или е от някаде другаде. щото този Mute където му излиза ...

Link to comment
Share on other sites

Според мен проблема е в монитора. Това меню си е вградено в него и не зависи от драйвери на операционната системе и други такива. Излиза си винаги независмо от нея и видео режима.

Link to comment
Share on other sites

Ееееееееееее човек, намерих си сродна душа.

Аз имам монитор Sony multiscan 200GS, OSD-то е същото, 1:1. Нека ти изясня как стоят нещата :

Проблемът е изцяло в монитора. В началото прави така, после някои от менютата в OSD-то ще станат неактивни. Скоро след това няма да работят бутони за яркост и контраст. Пинизът е следния : натискаш едновременно двата бутона за контраст и едновременно с това помпиш бутоните за яркост. Така се оправя. Намерих го в някакъв много убит форум. Като цветове е страхотен, но прави доста мизерии. Не знам, предполагам, че проблема е в тръбата. Ако искаш още проблеми, прочети следващия пост :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...