danio Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Купувам усилвател или ресивър.Да е 2x100 вата или ако е ресивър 5x80-100 вата.Не искам да е някаква антика.Давам 150 max 200 лв.Може да ми предложите и колони към него но сигурно ще си купувам нови.Усилвателя ще се ползва за домашна употреба.Ще го вържа към ДВДто.Ако знаете някакви магазини за такава техника също ще ми е от полза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hummer Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Купувам усилвател или ресивър.Да е 2x100 вата или ако е ресивър 5x80-100 вата.Не искам да е някаква антика.Давам 150 max 200 лв.Може да ми предложите и колони към него но сигурно ще си купувам нови.Усилвателя ще се ползва за домашна употреба.Ще го вържа към ДВДто.Ако знаете някакви магазини за такава техника също ще ми е от полза. Предлагам ЛАТ-бьлгарско крайно стьпало 4 по 100W синус-180лв.Може и някакьв бартер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Technics SA-AX530 Surround Receiver 240 LV BEZ KOMENTAR Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted November 7, 2006 Author Share Posted November 7, 2006 Чакам още предложения.Не че горното не ми харесва просто нямам толкова пари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Чакам още предложения.Не че горното не ми харесва просто нямам толкова пари. 5 канален усилвател Minowa Изходна мощност Фронт - 2 х 25 вата на 4 ома Център - 25 вата на 4 ома Съраунд - 2 х 5 вата на 8 ома Входове RCA - tv vcr aux1 aux2 Изходи - щипки Корекции - X-bass Dolby pro-logic - процесор Изход за активен sub woofer Габаритни размери 360/275/120 мм Инфо - Транзисторен 5 канален усилвател. Идеален за домашно кино в неголяма стая.Вграден Dolby Pro Logic процесор.Усилвателя разполага с допълнителен изход за активен Sub woofer. цена 60 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.