Jump to content
BulForum.com

Проблем с видео картата

Recommended Posts

ами видеото ми е gforce 4 mx440 [малко е стари4ка] ами като искам да играя игри коите са с direct x ми изписва 4е нямам. например преди един месец играех nfs most wanted днес като искам да си я инсталирам ми изписва 4е нямам direct x това става и с другите игри .Един приятел има са6тата видео карта и има са6тия проблем ,моля помогнете .Като дам да ми инсталира direct x 9 ми дава 4е се инсталира успе6но но пак не иска да трагнат игрите

ами видеото ми е gforce 4 mx440 [малко е стари4ка] ами като искам да играя игри коите са с direct x ми изписва 4е нямам. например преди един месец играех nfs most wanted днес като искам да си я инсталирам ми изписва 4е нямам direct x това става и с другите игри .Един приятел има са6тата видео карта и има са6тия проблем ,моля помогнете .Като дам да ми инсталира direct x 9 ми дава 4е се инсталира успе6но но пак не иска да трагнат игрите

Най-добре прегледай дали игрите могат да вървят на конкретната видео карта . Попитай в темата за играта . Не очаквай чудеса все пак това е карта на поне 3-4 години в наши дни карти като гф 6600 се задухват на някои игри .

пробвай да сложиш последните драйвери за видео картата в тях би трябвало да има последен directX ;) ако не стане format и си качваш някъв по читав виндоус :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...