pi4a Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 ами видеото ми е gforce 4 mx440 [малко е стари4ка] ами като искам да играя игри коите са с direct x ми изписва 4е нямам. например преди един месец играех nfs most wanted днес като искам да си я инсталирам ми изписва 4е нямам direct x това става и с другите игри .Един приятел има са6тата видео карта и има са6тия проблем ,моля помогнете .Като дам да ми инсталира direct x 9 ми дава 4е се инсталира успе6но но пак не иска да трагнат игрите Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 ами видеото ми е gforce 4 mx440 [малко е стари4ка] ами като искам да играя игри коите са с direct x ми изписва 4е нямам. например преди един месец играех nfs most wanted днес като искам да си я инсталирам ми изписва 4е нямам direct x това става и с другите игри .Един приятел има са6тата видео карта и има са6тия проблем ,моля помогнете .Като дам да ми инсталира direct x 9 ми дава 4е се инсталира успе6но но пак не иска да трагнат игрите Най-добре прегледай дали игрите могат да вървят на конкретната видео карта . Попитай в темата за играта . Не очаквай чудеса все пак това е карта на поне 3-4 години в наши дни карти като гф 6600 се задухват на някои игри . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Тва ако не е някъв бъгав windows със Service Pack 2 beta. Проблема е софтуерен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 пробвай да сложиш последните драйвери за видео картата в тях би трябвало да има последен directX ако не стане format и си качваш някъв по читав виндоус Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.